Zelo ugodno smučanje ni nič manj kvalitetno

Vsi vemo in marsikdo od nas se je enostavno že kdaj na lastnih očeh prepričal, da poceni in kvalitetno nekako ne gre skupaj.

Vendar pa še vedno to vsi nekako iščemo. Ampak, ali je res, da v čisto nobenem primeru poceni in kvalitetno ne gre skupaj?

SmučanjePo mojem osebnem prepričanju v določenih primerih vseeno gre. Tako je lahko povsem normalne kvalitete, če je storitev izredno znižana zaradi kuponske prodaje, kot je primer smučanje. Zelo ugodno smučanje je tako možno, pri čemer pa to na samo kakovost nikakor ne vpliva, saj je vam najbolj pomembno, da kupite smučarsko karto, kako dobro vas bo sedežnica prepeljala na vrh proge pa jasno ne more biti razlike, saj je lahko za vse vožnja udobna ali pa neudobna. Prav tako na avtobusni prevoz, če se odločite za zelo ugodno smučanje preko kuponske ponudbe, cena ne sme imeti vpliva, saj zato obstajajo zakonski predpisi. Torej, kot vidimo, se vam za smučanje vsekakor splača izkoristiti tovrstne zelo velike popuste, saj je lahko cena znižana tudi za okoli 60 – 70 %, kar pa nikakor ni malo.

Pri katerem ponudniku boste ponudbo za smučanje s kuponi izkoristili, je v največji meri odvisno od tega, na kateri strani ponudniki svoje popuste nudijo. Stran 1nadan ima vsako leto tovrstne ponudbe, spet drugi ponudniki, ki nimajo toliko dnevnih obiskovalcev kot 1nadan, pa smučanja sploh ne dobijo v svojo ponudbo. Glede na to, da je smučanje s takšnim načinom plačila izleta res ugodno, je vsekakor najbolje, da pogledate vsaj nekaj ponudnikov, da se prepričate, pri katerem boste dobili ponudbo, ki vam je najbolj všeč.