Zelo pomembno je, kako dobri so strešniki

gerard strešnikiKaj je najbolj pomembno, ko na novo pokrivate streho? Najbolj pomembno je v prvi vrsti to, da so strešniki res kvalitetni, narejeni za vse možne različne pogoje uporabe, da so cenovno kolikor je le možno ugodni ter da imajo po možnosti celo garancijo. Pomembno je tudi, kako dobro se strešniki prekrivajo, saj je od tega odvisno tudi, koliko strešnikov bo potrebnih. Če lahko rečemo, da po čem slovijo strešniki Diamant od podjetja Gerard, potem je to ravno po res izjemno dobri prekrivnostjo, in sicer celo do 10 % in seveda to posledično pomeni tudi, da se privarčuje tudi denar v teh odstotkih, saj je potrebno toliko manj strešnikov.

 

Ker so strešniki Diamant poleg vsega tudi odporni na vse vremenske razmere so res idealna izbira

Strešniki morajo torej zdržati vse možne vremenske razmere, saj jih je danes vedno več in v kolikor bi se strešniki v čisto vsakih slabih vremenskih razmerah poškodovali in to celo tako zelo, da bi prepuščali vodo, to vsekakor ne bi bilo dobro. Pomembno je torej, da strešniki vzdržijo tudi točo, pa naj si bo še tako zelo debela, saj le takšna kritina posledično privarčuje ogromno denarja. Potem je pomembno seveda tudi to, da strešniki vzdržijo še tako orkanske vetrove, kar je pomembno še posebej za Primorski del Slovenije in kot zadnje čase opažamo, tudi za preostale dele naše države. Tudi tu se lahko Gerard pohvali, vendar pa seveda poudarjajo, da morajo biti navedeni strešniki tudi pravilno položeni.

V kolikor pa strešniki niso pravilno položeni, lahko kaj hitro pozabite na čisto vse prednosti, ki jih ima ta kritina. Zato je najbolje, da vam položijo to kritino kar strokovnjaki iz navedenega podjetja ali pa kakšen pooblaščen krovec, nikakor pa se pokrivanja ne lotite sami. Kljub temu, da izgleda enostavno, pa se zavdajte, da ni tako enostavno, kot izgleda in katero koli kritino boste že kupili, vsekakor se raje odrecite pokrivanju domačih mojstrov, saj je vedno največji problem ravno v tistih podrobnostih, katerih ne poznate.