Zelo izvirni pustni kostumi za moške

Za pustovanje si vsak, ki se udeleži praznovanja, želi, da bi bil njegov kostum čim bolj izviren. Moški pustni kostumi vsekakor so lahko izredno izvirni, morda še bistveno  bolj kot pustni kostumi, ki so namenjeni ženskam. Seveda lahko izvirne oziroma unikatne pustne kostume za moške najdemo v tistih trgovinah, ki imajo zelo pestro izbiro in ne najdemo le na primer kavbojev, policistov in podobnega in to v takšnih izvedbah, ki niso ravno najbolj izvirne.

Pustni kostum - Testna lutkaPri malo bolje založenih ponudnikih pa so moški pustni kostumi v podobi kondoma, petelina, pingvina, bavarca, cigareta, steklenice različnih alkoholnih pijač, v podobi različnih sadežev, Spuži kvadratnika, morskega psa, cestnega stožca, raznih borcev, živali in podobnega. So tudi tako oblikovani, da so izredno zabavni in na zabavi zagotovo ne boste ostali neopazni. Pri nakupu pustnega kostuma, pa čeprav ga imate morda oblečenega le na eni ali dveh zabavah, pa ne pozabite na kakovost materialov, saj se ravno v kostumih lahko skrivajo izredno strupeni materiali. Poceni pustni kostumi so še posebej nevarni, kar se tega tiče, zato ne kupujte tistih najcenejših.

Glede na to, da so moški večji, tudi pustni kostumi za moške niso ravno najbolj poceni, vendar pa ga lahko uporabite večkrat, med tem ko od otrok nekako ne moremo pričakovati, da ga bodo uporabili več let zapored, saj ga prerastejo, kot drugo pa se »moda« pri njih izredno hitro spreminja, zato vsako leto želijo drugačnega, da ostanejo »in«, saj bi ga drugače sošolci drugače gledali. Seveda je to bolj njihovo mnenje, ampak po navadi na tak način prepričajo starše.