Za moden izgled telefona izberite lesen ovitek

Glede na to, da proizvajalci telefonov vedno večji poudarek dajejo tudi izgledu in na splošno dizajnu telefona, in moram priznati, da jim to vsekakor uspeva, je jasno, da uporabniki in lastniki telefonov želijo izgled telefona obdržati oz. ga želijo celo izboljšati. Glede na to, da pa se vedno več ljudi zadnje čase zaveda tudi pomena lesa, pravzaprav prav čisto nič ne čudi dejstvo, da so danes na voljo že leseni ovitki za telefon.

Lesen ovitek za iPhone 6Leseni ovitki za telefon zagotovo omogoča zelo dobro zaščito pred praskami telefona, zagotovo pa velja tu dodati, da so tudi ovitki za telefon narejeni iz lesa tudi modni, proizvajalci skrbijo za lep izgled. Torej ni poskrbljeno samo za zaščito, ampak tudi za moden izgled. Pri podjetju Smartslam so šli v ponudbi ovitkov tako daleč, da so takšni ovitki za telefon na voljo v različnih vrstah lesa kot so bambus, oreh, češnja, javor in sandalovina, se pa lahko pojavi tudi kakšen bolj temen odtenek lesa, ker so tudi različne vrste dreves, ni pa možno izbirati seveda vseh možnih odtenkov, ker so takšni ovitki za telefon pač naravni in torej takšnih barv, kot jih ponuja narava.

So pa v podjetju Smartslam na voljo ovitki za telefon iz lesa tudi z različnimi vzorci, ki so vtisnjeni v material in tudi etuiji iz TPU gela. Edino, kar velja dodati je, da je les naraven material, torej je treba malo paziti na vremenske pojave kot so mraz, visoka vročina in dež, sicer se lahko oblika tudi malenkost spremeni.