Za iPhone ni potrebno kupiti posebnih bluetooth slušalk

Prostoročno telefoniranje je nekaj, kar nam omogoča, da lahko hkrati telefoniramo in istočasno z obema rokama opravljamo neko drugo delo, kot je npr. previjanje otroka ali vožnja avtomobila. Zelo pomembno pa je, da v kolikor smo do zdaj imeli telefon z Android tehniko in smo si zdaj omislili iPhone, ne rabimo zamenjati bluetooth slušalke za iPhone tehnologijo, saj lahko še naprej uporabljamo isto, kot smo jo do zdaj, če smo le prej mislili na to.

Bluetooth slušalka Plantronics M55Obstajajo sicer tudi bluetooth slušalke za iPhone, ki so posebej prilagojene za ta telefon, vendar se priporoča nakup le tistim, ki so povsem prepričani, da nikoli več ne bodo kupili nobene mobilne naprave z Android sistemom. Torej, bluetooth slušalke so nekaj od sodobne tehnike, kar je še najbolj kompatibilno z vsemi sistemi, ki jih mobilne naprave poznajo, predvsem pa je najpomembneje, da so kompatibilne tako z Android, kot tudi z IOS sistemom, saj sta ta dva sistema najpogostejša med uporabniki.

Torej proizvajalec, ki proizvaja takšne bluetooth slušalke, ki so kompatibilne z obema sistemoma, se za samo prodajo ne rabi bati, kot tudi ne ponudnik, kot je npr. Simobil, ki bluetooth slušalke, ki so kompatibilne z obema sistema trži oz. jih ponuja končnim uporabnikom, torej uporabnikom mobilnih naprav in telefonov. Na spletni strani www.simobil.si boste našli bluetooth slušalke znamke Jabra, za katere je vseeno ali jih uporabljate na Android ali pa na IOS sistemu mobilne telefonije, saj delujejo povsem enako dobro in zadovoljivo na obeh sistemih.