Udobje vrtnega pohištva

Uživati v udobju vrtnega pohištva na sveže prebujeni zeleni trati, ko se prebuja dan, in srkati prvo jutranjo kavo … Mmmm … kako diši …. Sliši se pravljično, kaj ne? Toda zakaj ne bi postala pravljica vaša resničnost. Nimajo vsi možnosti imeti prostornega vrta ali terase s prekrasnim razgledom. Zato biser svojega domovanja opremite s prav posebnimi elementi vrtne garniture, ki se bodo stopili z naravnim okoljem.

Tudi vrtno pohištvo je lahko stilsko in raznobarvno. Prav tako materiali: kovina, kombinacija lesa in aluminija, les, ratan, umetni materiali, kot so plastika, umetni ratan, tkanine iz umetnih vlaken idr. Dodatki, kot so blazine in preobleke pa so funkcionalne dekoracije, ki postanejo s časom nepogrešljivi elementi našega počitka v naravi tik ob domu.

Vrtna garnitura je namenjena počitku in uživanju v naravi, zato mora biti najprej udobna. Ne glede na to, ali bo vrtna garnitura postavljena na balkonu, terasi, atriju ali na prostem, jo je ob nakupu treba preizkusiti tako, da se vanjo usedemo. Šele na ta način dobimo pravi občutek, ki nas bo nagovoril za nakupa ali pa ne.