Vibrator, ki vas pripelje do vrhunca

Z uporabo vibratorja, ki je v svetu poznan z imenom zajček (ime je dobil zaradi zgornjega dela vibratorja v obliki zajčjih uhljev, ki draži klitoris) je poskrbljeno za dvojno stimulacijo. Hkratno draženje klitorisa in vagine pomeni tudi dvojno naslado. Enostavnost uporabe, ki jo predstavlja najbolj popularna oblika vibratorja, prispeva k hitrejšemu in bolj intenzivnemu doseganju orgazmov.

Če ima ženske težave z doseganjem orgazma zaradi spolnega odnosa, ki temelji zgolj na vaginalni penetraciji, bo z uporabo zajčka rešila problem stimulacije klitorisa, ki ga ženske velikokrat pogrešajo pri spolnem odnosu. Vsem, ki imajo probleme z doseganjem orgazma in vsem, ki bi rade dvignile nivo spolnega življenja na višjo raven, priporočamo, da obiščejo sex shop in si kupijo neprecenljivo igračko. Za diskretnost pri nakupu bo poskrbljeno, če boste obiskale sex shop na internetu.

Z redno uporabo vibratorja boste ugotovile kako se vaše telo odziva na različne dražljaje ter se hkrati naučile katere točke je potrebno stimulirati, da pridete do orgazma. Uporabnice, ki so zajčka preizkusile so nad njim preprosto navdušene. Istočasna stimulacija klitorisa in zadovoljitev potrebe po vaginalni penetraciji je namreč zagotovilo za uspeh. Veliko uporabnic zajčka je spoznalo tudi to kaj pomeni večkratni orgazem. Vibrator omogoča tudi nastavljanje hitrosti vibracij, kar pomeni, da se lahko začnete samozadovoljevati s počasnimi vibracijami in čez nekaj časa povečate jakost vibracij, ki vas lahko pripeljejo do res intenzivnega orgazma.