Vhodna vrata za hišo naj odsevajo vaš individualen slog

Vhodna vrata za hišo so mojstrovina, ki krasi vaš dom. Kvalitetno izdelana vrata vam poleg tega nudijo udobje in omogočajo varno in prijetno bivanje, ko varujejo notranjost hiše pred vremenskimi in okoljskimi vplivi. Poleg vizualnega učinka, ko dopolnjujejo podobo hiše, in njihovih funkcionalnih namenov varovanja pa imajo vrata še eno vlogo: navzven predstavljajo lastnika hiše. Ko svoja nova vrata skrbno izberete, ko poskrbite za uskladitev njihovega videza s slogom hiše in pri tem upoštevate tudi detajle, kot so denimo elegantno potezalo, očarljive nadsvetlobe ali elektronski načini zaklepanja, je končni rezultat izdelek, na katerega ste lahko ponosni. Poljubne dimenzije, barve, oblike in vzorci ter pestre možnosti ročne obdelave površin različnih materialov so elementi vhoda v vaš dom, ki naj odsevajo vaš osebni stil. Takšna vhodna vrata za hišo izstopajo od drugih, navdušijo vaše goste, prepričajo pa tudi s povišano vrednostjo nepremičnine, če prodajate hišo. Za popoln in unikaten izraz vaše individualnosti vam je v podjetju Pirnar na voljo montaža vhodnih vrat po naročilu, ki jih izdelamo po vaših željah in zamislih. Seveda pa si lahko ogledate naše kataloge in kolekcije ter izmed številnih inovativnih modelov aluminijastih ali lesenih vrat izberete verzijo, ki najbolj ustreza vašemu okusu. Kolekcija Pure vsebuje aluminijasta in lesena vrata sodobnih oblik in jasnih linij, ki dajejo občutek zanesljivosti in elegance. Kolekcija Multilevel je nekoliko drznejša, prestižna vrata so kreativno izdelana v več ravneh in predstavljajo prave umetnine. Vrata Classico so sijajna kombinacija tradicionalnih elementov in sodobnih metod oblikovanja, tako združujejo vhodna vrata za hišodenimo klasične dekoracije, vitražno steklo in lepe okvirje z modernimi detajli in tehnikami obdelave aluminija. Prefinjena kolekcija Premium bo prepričala tudi zahtevnejše stranke, vrata dovršenega sodobnega videza, narejena iz najboljših materialov, poosebljajo edinstvenost lastnika. Iz  tehnološko najbolj izpopolnjenih kolekcij pa so vhodna vrata OneTouch, »najbolj osebna vhodna vrata na svetu«, ki se odklepajo s prstnim odtisom, ter najnovejša inovacija: popolnoma brezdotična vrata Theatrica, ki nimajo niti ključavnice niti potezala. To je vhodna stena, ki se odpre le lastniku – tako, da prepozna njegov obraz.

Vhodna vrata po naročilu – izrazite svoje želje in okus

Te kolekcije iz naše ponudbe si lahko na naši spletni strani ogledate tudi v primeru, da si želite popolnoma unikatna vrata, pa morda še nimate izčiščenih predstav, kako naj bi bila videti vaša idealna nova vrata. Vabljeni k obisku naše spletne strani, dobiti utegnete idejo in navdih. Ob tem vam z nasvetom na pomoč priskočijo tudi naši arhitekti. Če pa ste že polni zamisli, kakšen vhod bi radi imeli, vam bomo prav tako pomagali pri uresničitvi načrta. Na naslovu lahko naročite, da vam brezplačno izrišemo vaš vhod. V živo pa se pogovorimo v naših salonih v Ljubljani in Mariboru. S seboj prinesite fotografijo hiše z vhodne strani in skupaj bomo dognali, kakšna vhodna vrata bi ji najbolj pristajala.

Kako zasnovati vhodna vrata po meri?

Pri odločitvi za edinstvena vrata, izdelana po svoji meri, seveda izhajate iz sebe. Kakšna je vaša osebnost, vaš stil in kako želite te lastnosti vizualno predstaviti? Vam je bližja tradicionalna oblika vhodnih vrat, katerih izgled je nekoliko zadržan, a vseeno mogočen? Ali pa vam bolj ustrezajo moderne poteze z drznimi in kreativnimi rešitvami? Morda pa želite spojiti različne oblike. V vsakem primeru naj bodo vhodna vrata za hišo usklajena z njenim videzom. Nadalje svoj slog izrazite še z izbiro materiala (les, aluminij ter dodatki stekla, inoksa), barv in vzorcev. Od arhitekturnih možnosti objekta je odvisno, ali bodo imela vaša vrata standardne ali nadstandardne dimenzije. Videz zaokrožijo detajli, kot so površinske obdelave materiala (denimo rezbarije na lesenih vratih ali obdelava aluminija za doseg antičnega videza), izbira različnih kljuk in potezal ter možnosti osvetlitve.

Pravilno izvedena montaža vhodnih vrat

Po izbiri in nakupu vhodnih vrat po meri je pomembno opraviti še strokovno in kvalitetno montažo. Le tako nam bodo vrata, v katere smo vložili ideje in denar ter naročili njihovo skrbno izdelavo, dobro služila še vrsto let po nakupu. Pri profesionalni izvedbi montaže je omogočen varen transport vrat do naročnika, njihovo ustrezno razpakiranje in natančna vgradnja. S precizno izvedeno montažo zagotovimo, da bodo vse funkcije vhodnih vrat učinkovito delovale: toplotna in zvočna izolacija, gladko odpiranje in zapiranje brez povešanja in zatikanja ter varno odklepanje in zaklepanje. Če je montaža že v izhodišču narejena kakovostno, to pomaga prihraniti nadaljnje stroške popravil in vzdrževanja. Sodelavci podjetja Pirnar opravimo zanesljivo montažo vhodnih vrat.

Kako poteka vgradnja vhodnih vrat?

Strokovna vgradnja vhodnih vrat poteka v več fazah. Mojstri najprej pripravijo in izmerijo zidno odprtino. Vanjo vstavijo vratni podboj. Podboj vhodnih vrat temeljito zagozdijo, nato pa podboj sidrajo, pritrdijo v zidno odprtino. Vratno konstrukcijo je treba pred koncem še zatesniti, postopek pa se sklene z zaključnimi zidarskimi deli. To delo je smiselno zaupati preverjenim monterjem, saj le tako lahko računamo, da bo montaža opravljena brezhibno. Vaša investicija vanje bo sigurna in vrata boste brezskrbno uporabljali še leta dolgo.