Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice so odličen erotičen pripomoček. Majhne kroglice, ki so namenjene ženskam, se lahko na enostaven način vstavijo v vagino. Japonske kroglice se lahko uporabljajo tako podnevi kot ponoči, lahko tudi cel dan. Ko jih ima ženska vstavljene v vagini povzročajo vibracije, ki izzovejo zelo lepe občutke. Ženske si poleg tega z uporabo japonskih kroglic krepijo tudi vaginalne mišice.

Japonske kroglice se uporabljajo v kombinaciji z vlažilnim gelom (obiščite sex shop in ga kupite), saj jih lahko tako ženska veliko lažje vstavi v nožnico. Posebej zanimiva je uporaba lubrikanta z okusom sadja, saj bo tako užitek, ko si boste z namenom popestritve spolnega odnosa dali kroglice v usta ali pa jih zgolj polizali, toliko večji.

Sex shop je odlična izbira, če želite kupiti vaginalne kroglice. Izbirate lahko med velikimi in malimi, med analnimi in vaginalnimi ter med gumijastimi in plastičnimi. Japonske kroglice se razlikujejo tudi po tem, koliko kroglic je pripetih na trak. Največ je takšnim, ko sta na traku pripeti 2 kroglici. Lahko pa kupite tudi takšne kjer jih je na traku pripetih pet.