Ugodno zdravstveno zavarovanje za Hrvaško, ki velja eno leto

Veliko je govora o tem, ali je evropska zdravstvena kartica dovolj, če se na Hrvaškem poškodujemo ali zbolimo. Če odgovorimo zelo na kratko, je odgovor ne. Si pa lahko vsak izmed nas priskrbi ugodno zdravstveno zavarovanje za Hrvaško, ki bo njemu ali pa celi družini zagotovila minimalne stroške zdravljenja v primeru nezgod ali pa bolezni. Tako zavarovanje za Hrvaško Coris podjetje namreč ponuja vsakomur in to za zelo sprejemljivo ceno. Prednosti, ki jih ima tako zavarovanje za Hrvaško pred Evropsko zdravstveno kartico pa je zelo veliko.

Samoplačniško zavarovanje za Hrvaško Coris podjetje ponuja za dobo enega leta

Že res, da ima Evropska zdravstvena kartica dobo trajanja daljšo od samoplačniškega zavarovanja. A se niti slučajno ne more kosati s stroški, ki jih krije samoplačniško zavarovanje za Hrvaško, saj kot vemo se le-teh lahko zelo hitro nabere. Tako samoplačniško zavarovanje za Hrvaško pa nam krije stroške zdravljenja, stroške zdravil, nujne zobozdravstvene storitve in mnoge druge vse do višine dvajset tisoč evrov. Lahko pa povemo, da sem spadajo tudi prevozi posmrtnih ostankov v domovino (če že do tega pride), prevoz in spremstvo mladoletnega otroka in repatriacija oziroma prevoz v domovino, ko se težje poškodujemo ali zbolimo.

zdravstevno zavarovanje hrvaška

Omenili pa smo tudi že, da si tako zavarovanje za Hrvaško lahko priskrbi posameznik ali pa cela družina. Seveda pa je le-to najbolj primerno za tiste ljudi, ki res velikokrat potujejo na Hrvaško, ker imajo tam ali vikend, barko, sorodnike ali pa kakršenkoli drug razlog za redno potovanje. Cena samega zavarovanja pa je za posameznika 22 €, za družino pa 44 €. V primeru, da si želimo skleniti zavarovanje za celo družino, lahko povemo tudi, da ni popolnoma nobene omejitve glede števila članov družine. Tako za posameznike, kot tudi za družino pa zavarovanje za Hrvaško velja za dobo enega leta. Edino, kar moramo še vedeti je, da eno potovanje ne sme trajati dlje od devetdesetih dni.