Tudi vaša evidenca delovnega časa postaja boleč trn v peti?

spicaČe imate dovolj tega, da je evidenca delovnega časa kar naprej napačno vodena in menite, da je napočil čas, da se glede tega naredi ukrep, potem upamo, da boste v tem članku lahko dobili informacije ravno o tem. Govorili bomo namreč o tem, kako evidenca delovnega časa zgleda, če podjetje uporablja sistem kot je Time&Space ter kaj točno nam omogoča taka programska oprema. Na kratko se bomo dotaknili par funkcij oziroma možnosti, ki so nam na voljo s takim sistemom. Govorili bomo o najavi in odobritvi odsotnosti, o registraciji delovnega časa, o tem kako se vodi evidenca delovnega časa in še marsičem drugem.

Želite, da evidenca delovnega časa postane tako lahko opravilo kot nakup kave iz avtomata?

Govorili bomo torej o tem, kako lahko evidenca delovnega časa postane lažje opravilo, pri tem pa bomo predstavili že zgoraj omenjeni sistem. Pa si kar poglejmo primere funkcij, katere so nam na

voljo pri tem ali temu podobnem sistemu.

  • Najava in odobritev odsotnosti, torej dopusti, službene poti in tako dalje, je vedno potrebno beležiti, saj so take informacije bistvenega pomena v vsaki organizaciji. V tem primeru pa sama evidenca delovnega časa postane lažja z uporabo Approval Workflow modula, ki skrbi, da vse skupaj postane zelo lahko.
  • Sistem omogoča jasno tudi to, da se evidenca delovnega časa vodi enostavno in brezhibno. V programu je potrebno le nastaviti določena pravila kot so obvezna prisotnost ali čas malice in podobno, in evidenca delovnega časa je pripravljena za spremljanje evidenc vsakega zaposlenega.
  • Ne nazadnje pa sta nam na voljo tudi mobilni in spletni pristop do portala, preko katerega lahko uporabnik potem zabeleži v določenih primerih zabeleži čase svojih opravil. Spletna registracija poteka jasno preko spleta, medtem ko za mobilno je potrebno imeti na svojem pametnem telefonu ali tablici naloženo aplikacijo preko katere dostopamo do programa.

O več funkcijah in podrobnostih že omenjenih pa si lahko preberete na: http://www.spica.si/oprema/programska-oprema-za-registracijo-delovnega-casa