Trenutno Bet at home bonus ponuja čisto vsem igralcem

stavnice-logo-hrLe redko kdaj se zgodi, da kakšna stavnica ponuja čisto vsem udeležencem neke bonuse. Praviloma se stavnice, če že, odločijo za to, da ponudijo začetni bonus, kasneje pa čisto nič več. Marsikateri igralci se počutijo ogoljufane, saj stavnica na njih popolnoma pozabi, kar nikakor ni dobro za dolgo sodelovanje. Zato trenutno Bet at home bonus ponuja čisto vsem. Sicer le – ta ni tako zelo visok kot vpisni, vendar pa nikakor ne moremo reči, da je kar tako. Vseeno pa veljajo neki pogoji, ki jih mora uporabnik izpolniti, da prejme od Bet at home bonus v višini 5 €.

 

Kateri so pogoji, da Bet at home bonus v višini prejmejo vsi uporabniki?

Najprej je pogoj v tem, da se je igralec registriral na to stavnico preko strani Top kladionica. Vsekakor tu goljufije niso možne, saj stavnica vse račune tudi preveri, če so bili registrirani na strani Top kladionica. Dodatni pogoj je,da Bet at home bonus v višini 5 € podari le na eno gospodinjstvo. Kljub temu, da vas pritegne morda, da boste poskušali Bet at home bonus v višini 5 € dobiti tudi na drugem računalniku, ne pozabite, da ste na istem serverju in da to ni mogoče. Hkrati pa vam tudi ne bo pomagalo, če z istim računalnikom skušate od Bet at home bonus izkoristiti tako doma kot potem tudi nekje drugje, kjer je drugi ponudnik interneta. Nikakor ne pozabite, da ima vaš računalnik isti IP, zato to ni mogoče in bo stavnica takoj prepoznala vaš namen.

Kljub temu, da pa se vam morda že zdi, da pa je 5 € vaših, pa sta tu še trije majhni pogoji, in sicer ta Bet at home bonus v tej višini namenja samo za igranje športnih stav in ne nič drugega, veljaven je le 6 mesecev, potem pa je tu še en majhen pogoj, ki resnim stavničarjem prav gotovo ni težak, in sicer je od Bet at home bonus treba obrniti najmanj 3× na kvoto 1,5 ali pa več.