Termin za mikrodermabrazijo in diamantni piling

Marsikdo izmed nas se na določeni točki v svojem življenju odloči, da bi si privoščil nekoliko razvajanja in si v tem smislu ogleda ponudbo različnih storitev na področju kozmetike, estetike in podobnega. Nega kože je sicer pomembna za vsakogar in tudi priporočljivo je, da se že čim prej spoznamo s tem, kakšna je naša koža ter kakšno optimalno nego potrebuje, da bo kar najbolj zdravega in mladostnega videza. Poleg sam nege kože na obrazu, pa se soočamo tudi z različnimi stanji, kot so celulit, znamenja, bradavice, poraščenost in še bi lahko naštevali. Na našem trgu lahko najdete zares širok in pester nabor raznovrstnih storitev, ki omogočajo, da se počutite bolje in da poskrbite za svoje zdravje.

Dve izmed takšnih storitev, ki vam zagotovo omogočata boljše počutje, izgled in samozavest, sta mikrodermabrazija in diamantni piling. Veliko žensk se odloči za katero izmed teh dveh zadev, ki jih sicer lahko najdete v sklopu storitev različnih kozmetičnih centrov.

diamantni pilingPa poglejmo, kaj točno je diamantni piling in kako vam lahko pomaga. Običajno se namreč diamantni piling izvaja za obnovo lepega videza kože obraza in dekolteja, saj se preko njega omogoči, da koža postane bolj mehka in sijoča, poleg tega pa diamantni piling povzroči tudi bolj enakomeren ten. Prednost diamantnega polinga je tudi ta, da normalizira mastno kožo in neguje kožo pri blažjih oblikah mozoljev, predvsem v smislu odstranjevanja ogrcev. Poznamo več vrst diamantnega pilinga in v primeru, da se vam ta storitev zdi zanimiva, vam na tem mestu toplo priporočam, da obiščete spletno stran kozmetičnega oziroma dermatološkega centra Derm in tam preberete več informacij oziroma si tudi zagotovite svoj termin.

Kaj pa pomeni področje mikrodermabrazije?

Mikrodermabrazija je sicer tudi piling, ki povzroči podobne posledice kot diamantni piling, le da se te dve vrsti med seboj nekoliko razlikujeta. Pri mikrodermabraziji gre za nežen in hkrati učinkovit mehanski piling. Mnoge klinične študije potrjujejo učinek tovrstnega pilinga. Stranke, ki obiskujejo mikrodermabrazijo pa vedno znova poročajo o bolj prožni koži, manjših porah, izboljšanju tonusa kože, zmanjševanje globine gub in podobno. Poleg tega je dokazano tudi to, da mikrodermabrazija poveča nastanek kolagena in elastina ter na splošno poveča prehod aktivnih sestavin v kožo.

mikrodermoabrzija

Če tudi vas zanima ta nežna, neboleča in varna metoda, potem si prav tako lahko na omenjeni spletni strani preberete več informacij glede same storitve in pridobite tudi svoj termin. Spletna stran vam nudi tudi priporočila glede tega, za koga je mikrodermabrazija ali diamantni piling najbolj priporočljiv, koliko terapij je potrebnih za učinke in podobno.

Ne glede na to, katero storitev na področju kozmetike, estetike, dermatologije ali laserske terapije potrebujete, je dermatološki center Derm definitivno eden izmed naslovov, katerega na to temo morate preveriti. Celoten spekter storitev vam nudi vse potrebno, da se boste tudi vi v svoji koži počutili kar najbolj zdrave, lepe in samozavestne, kar pa si verjetno želi prav vsaka izmed nas. Torej ne odlašajte več in si tudi vi čim prej zagotovite svoj termin in vložite v svoje zdravje ter dobro počutje. Verjamem, da bo tudi vas omenjen dermatološki center navdušil.