Stavnica Bet365 bonus 100% izplača na vsak zmagovalni listek

top kladionicaKot je že v navadi, vsaka stavnica ponuja svojim strankam oziroma igralcem veliko dobrih ponudb, s katerimi jih seveda privabi k igranju, a konec koncev tudi zaslužku. Ravno tako je tudi pri eni najboljši in najbolj poznani spletni stavnici. Namreč, stavnica Bet365 bonus izplača na vsak dobitni listek. Ti Bet365 bonus zneski pa merijo tudi do 100 % dodatne vrednosti samega zmagovalnega listka, kar pa ni malo, sploh če smo že v prvi vrsti veliko stavili. Seveda pa tu ne smemo pričakovati, da bo vsak dobitni listek bil izplačan še dodatnih 100 % vrednosti. Stavnica Bet365 bonus namreč prilagaja tudi na število parov, ki jih imamo na listku. Več o tem pa bomo razkrili v nadaljevanju tega članka.

 

Kdo Bet365 bonus dobi in kakšni so za dobitek le-tega pogoji?

 Ker veliko govorimo o raznoraznih dobitkih in bonusih, naj najprej pojasnimo, da je za Bet365 bonus treba imeti vsaj tri pare na zmagovalnem listku, ki potrjujejo, da smo pravilno stavili v času nogometnih tekem. Treba pa je povedati, da če imamo le tri pravilne pare, bo naš Bet365 bonus znašal le pet odstotkov dodatnega dobička na naš zmagovalni listek. Razlog za to ni seveda nič drugega kot to, da s tem zastavljalnica privabi k še večjemu igranju in stavljanju.

Zdaj pa se verjetno sprašujete, zakaj smo potem rekli, da je mogoče dobiti tudi 100 % dodatnega bonusa. No, to je seveda tudi možno, ampak moramo pa vedeti, da le v primeru, da imamo štirinajst ali več parov na zmagovalnem listku. Na nogometne tekme pa je mogoče staviti na dva različna načina, in sicer sta to stavi na zmagovalca tekme in pa na zmagovalca ali pa na to, da obe ekipi dasta gol. Torej, če smo stavili na vsaj štirinajst pravilnih končnih rezultatov, bomo prejeli 100 % dodatni bonus na osnovni dobiček.