Starši smo veseli, če ima otrok dobre igrače za otroke

garazna_hisaZagotovo je čisto vsak starš vesel, če ima njegov otrok takšne igrače za otroke, ki so mu všeč, ki ga animirajo in s katerimi uživa v igri. Ni ga lepšega kot zadovoljen otrok, seveda pa je treba tu paziti na to, da otroku ne dodajate preveč novih igrač ves čas. Res je, da je dobro, da dodate kakšno novo, da se otrok zamoti z novo igračo, ki hkrati omogoča osvajanje novih veščin, vendar pa res ne bodite prehitri. Za nasvet, kakšne in katere pa so tiste najboljše igrače za otroke Vlakec svetuje, da res izberite le lesene igrače za otroke, saj so veliko boljše od plastičnih, pri čemer pa se le ne bojte, da bi otrok dobil kakšen del lesa v usta. Takšne igrače za otroke so namreč povsem drugače pripravljene, prav tako pa tudi barve, ki so uporabljene, niso strupene, se pa ne krušijo, pa čeprav imate te bojazni.

 

Lesene igrače za otroke Vlakec svetuje tudi za starejše otroke

Povsem jasno je, da čisto vseh igrač otrok ne more imeti lesenih. V prvim ali pa drugem letu morda še, vendar potem pa že začne izražati željo po bolj zahtevnih in naprednih igračah, ki jih vidi pri sovrstnikih in takrat pač drugega ne preostane kot da kupite tudi igrače za otroke iz umetnih mas. Vendar pa je takrat možnost, da bi otrok vse dajal v usta, tako ali tako že toliko manjša, kar pomeni seveda, da je že manjša verjetnost, da bi otrok slučajno zaužil kakšno umetno maso.

Ampak, če otrok v prvem letu starosti potrebuje bolj igrače za doma, pa v drugem letu potrebuje tudi že igrače za otroke za zunaj in predvsem za rekreacijo. Takrat pa že lahko ponovno posegate po lesenih izdelkih, saj so na voljo najrazličnejši poganjalci, potem vozički, pa različno orodje in podobni izdelki iz lesa se že dobijo.