Spletna šola za starše za povezano družino

Ko se nam rodi otrok, se velikokrat znajdemo v različnih izzivih, pri katerih bi nam prav prišla celovita podpora. Današnji tempo zahteva od nas veliko naporov in znanja, porajajo se nam vprašanja, kot so, ali bo vse v redu v nosečnosti ter po njej in ali postopamo pravilno pri skrbi za otroka. Šola za starše nas pripravi na nekatere izzive, a nemalokrat ostajamo z vsemi dilemami sami. Vse več odgovorov sicer najhitreje najdemo preko spleta, toda kako lahko v množici podatkov poiščemo tistega pravega? Eden izmed ponudnikov, ki naslavljajo to področje, je spletna šola za starše Veva, ki nudi širok nabor video predavanj strokovnjakov. Izvedite več o nosečnosti, porodu in dojenju, prvih mesecih, prehrani in zdravju otroka, vzgoji ter družinskih odnosih na enem mestu in na strokoven način.

šola za starše1

Odnos staršev kot gradnik družine

Prihod otroka lahko močno vpliva tudi na odnos med partnerjema. Med skrbjo za otroka in ob drugih obveznostih namreč starša lahko hitro pozabita na medsebojni odnos in različne vloge, ki jih imata. To pa se zelo odraža tudi v čustveni klimi družine, ki jo ustvarjata. Da bi si kot družina lahko zgradili svoj lasten življenjski slog in ostali povezani, je potrebno postaviti dobre temelje, do katerih nam pomaga tudi šola za starše. Kliknite in izvedite več.

šola za starše2

Spletna starševska skupnost

Ob iskanju pravih odgovorov lahko poiščemo tudi ustrezno skupnost, v kateri bomo našli stalno podporo. Poleg primarne družine, znancev in širše skupnosti so lahko to še razne spletne skupnosti, ki pokrivajo različne tematike (mednje sodi tudi šola za starše Veva). Z izmenjavo izkušenj in znanj lahko pridobimo nove vpoglede, znamo bolje razreševati težave in ustvarjati zdrave družinske vzorce, s tem pa vzgajati zdravega otroka in hkrati graditi dober partnerski odnos. Vsekakor pa naj bo na prvem mestu vselej strokoven nasvet in pomoč, ki je celosten.