Spalnice

Spalnice izjemne kakovosti, modernih dizajnov in inovativnih rešitev boste našli v salonih pohištva Il ambienti. Raznolika ponudba spalnic priznanih blagovnih znamk in programov vam bo olajšala nakup, hkrati pa vam prihranila čas in skrbi s tekanjem na okli za sanjsko spalnico.

Po potrebi lahko v opremljanje spalnice vključijo tudi arhitekta, ki bo za vas pripravil predloge elementov in barv spalnice. Nasvet pred nakupom spalnice: Ne omejujte se z raznimi shemami in predpisi. Zanesite se na svoj občutek in priporočila strokovnjakov in arhitektov. Če boste želeli, da bo vaša spalnica prostor počitka, kjer is boste lahko napolnili baterije, potem posegajte po bledih barvah in blagih vzorcih, ki so bolj prijazni in spodbujajo k sprostitvi ter počitku. Močne barve navadno dosežejo ravno obratni učinek. Poleg tega pa lahko ob nevtralnih barvah in vzorcih izpostavimo stilsko pohištvo z ostrimi linijami, ki bo zažarelo v vsem svojem sijaju.

Vaša spalnica naj vas vsak dan osupne s svojo lepoto, umirjeno energijo, ki jo lahko dosežete tudi s skrbno izbrano razsvetljavo, ki naj bo čim bolj nežna – taka, ki razprši svetlobo, vas pa ponese v prijeten spanec.