Se sploh zavedate pomena, ki ga ima msm?

Človek žveplo nujno potrebuje, v kolikor mu ga primanjkuje, je posledice pomanjkanja možno videti samo na spremembah las in nohtov, na dolgi rok pa vidimo to skozi zastrupljenost telesa, obrabo hrustanca, šibkostjo mišic, bolečinah v sklepih, kosteh, vezeh in ostalih mehkih tkivih. Zagotovo je tako veliko bolje, da msm uživate še preden se pojavijo takšni simptomi, kupite pa ga lahko na primer tukaj https://www.malinca.si/msm-mineral-lepote-250g.html. Tako poskrbite, da se lahko proizvodnja glutationa nemoteno odvija, ki je zelo pomemben pri razstrupitvi organizma

Msm je pomemben pri proizvodnji kolagena

Se sploh zavedate, kako pomemben je kolagen? Še huje, sploh veste, da kljub njegovi pomembni vlogi proizvodnja začne upadati po 25. letu starosti, kar pomeni, da če nam začne primanjkovati msm, imamo težave s proizvodnjo kolagena, ki ga potrebuje vsaka celica, mišica, hrustanec, vezi, sklepi, kost … Kar je še pomembno, msm je pomemben tudi pri proizvodnji elastina, hrustanca in keratina. Msm je pomemben tudi za to, da celice ne izgubije svoje elastičnosti, kar se pokaže v gubah, pa poapnelih in krčnih žilah, stres, degenerativne spremembe, depresivna stanja, prav tako pa tudi sklepi, hrustanci, vezi … Mnogo je starejših ljudi, ki trpijo za neprestanimi bolečinami v sklepih, mišicah … Zdaj ko vemo, za kaj vse je msm potreben, vidimo razlog za te bolečine, a žal ko so bili mlajši, tega niso vedeli, zato ga tudi niso uživali. Enako bo danes, če vprašate zdravnike, no vsaj večina je takšnih, da vam ne bodo o msm vedeli kaj dosti povedati.

Msm je enostavno uživati

Glede na vse pozitivne lastnosti delovanje, ki ga ima msm, je pravzaprav nesmiselno, da ne bi naredili vsaj testa, če vaše telo nujno potrebuje msm. A če boste vsaj tri mesečno kuro naredili na leto, boste naredili mnogo več, kot če msm nikoli ne boste uživali. Uživati ga je čisto enostavno, saj ga lahko zmešati s sokom ali drugo pijačo, saj kaj dosti okusa nima, tako da ne boste imeli težav z zanič okusom v ustih.