S sodo bikarbono zagotovite svojim lasem le najboljše

Imate težave z lasmi in vedno znova in znova kupujete nove šampone za lase, ker iščete tistega, ki bo vašim lasem najbolj ustrezal in menjate različne vrste in tudi blagovne znamke?

Pri vsem tem pa vedno upate, da vam bo novi šampon pomagal in po prvi uporabi ste vsakič navdušeni, potem pa vaše navdušenje z vsako novo uporabo splahni?

Soda bikarbonaNe bi svojim lasem končno privoščili nekaj novega in dobrega? Soda bikarbona vam bo vsekakor tu še najbolj pomagala, saj je soda bikarbona za lase skupaj s kisom nekaj najboljšega, kar boste poskusili. Pa tu nikakor ne mislite, da vam soda bikarbona ne bo očistila las, ker se ne uporabi prav nobenega šampona, ravno obratno je. Vsekakor je soda bikarbona za lase najboljše, kar si boste omislili s kisom skupaj. Ne boste imeli več mastnih las, prav tako vaše konice las ne bodo več razcepljene, vsekakor pa za prožne in bujne lase ne boste rabili več skrbeti.

Največja slabost v tem primeru sicer je ta, da kis ne nudi neke lepe dišave, vendar pa bodo imeli lasje vonj po kisu samo kratek čas, potem se bo kis ne bo razkadil, pa bodo lasje brez vonja. Seveda pa niso samo mastni lasje problem lasišča, problematično je tudi izpadanje las in srbeče lasišče, s čimer ne boste imeli več težav. Soda bikarbona je povsem nevtralna, zato je za lase in lasišče tako dobro. Vse, kar morate paziti, je to, da naj bo soda bikarbona res raztopljena v vodi, nikakor ne nanašajte neraztopljene, saj se težko spere, hkrati pa je soda bikarbona tudi agresivna snov, če se ne raztopi.