Pustni kostumi na Facebooku

Oglaševanje in ohranjanje stikov s strankami je danes nujno potrebno in eden izmed učinkovitih načinov pri ohranjanju stikov je gotovo Facebook. Preko tega družbenega omrežja lahko dosežemo številne potencialne stranke in jih animiramo na različne načine.

Pustni kostumi se žal, razen nekaj svetlih izjem, prodajajo le eno dvanajstino leta, torej kakšen mesec pred pustom. V našem primeru se je animiranje in pridobivanje uporabnikov izkazalo in se še vedno kaže kot izredno zahtevno, saj v preostalih mesecih, ko pustni kostumi niso zanimivi Facebook uporabnikom niti nikomer drugemu, uporabnike oz. fane hitreje izgubljamo kot pridobivamo.

Prav te specifike, ki jo predstavljajo pustni kostumi, je še toliko bolj pomembno, da je vsebina objav dobra, čim bolj relevantna, a še vedno aktualna. Pomembno je tudi to, da so objave redne in pogoste, saj le tako lahko pričakujemo uspeh takrat, ko je to potrebno. Na enak način se morajo pristopa na FB-ju lotiti tudi nekateri v drugih branžah kot so npr. razna poletna oblačila, športne dejavnosti, npr. smučanje, plavanje itd.