Prenosna posteljica za dojenčka je za potovanje najboljša

prenosna posteljicaPotovanje je z majhnim otrokom vsekakor neko posebno doživetje. Kar na enkrat avtomobil postane premajhen, potreben je še strešni prtljažnik, pa še vedno je prostora premalo. Sicer se potem vsi vprašamo, kako pa so naši starši lahko z nami odpotovali tako daleč in to z najmanjšimi vozili, ampak na koncu hitro zaključimo, da nam ni jasno. Ko se enkrat odpravljamo tako na morje z majhnim otrokom, je treba misliti na vse. Tudi na posteljo za našega otroka je treba pomisliti, za kar staršem ni treba skrbeti, saj je le – ta v vsakem apartmaju oz. hotelu. Na srečo danes obstaja prenosna posteljica za dojenčka, ki reši tudi tako zagato. Največja prednost, ki jo ima taka posteljica za dojenčka, je v tem, da je zložljiva, in sicer na zelo majhne dimenzije, tako da gre brez težav v avto.

 

Prenosna posteljica za dojenčka ima sicer že podlagi, ki je malenkost obložena, vendar pa to ni dovolj

Kar se tiče posteljice za najmlajšega družinskega člana še nekaj. Večinoma se v vsakem malo boljšem apartmaju in skoraj da vsakem hotelu že dobi posteljica za dojenčka, vendar pa je vsekakor najbolje, da imate svojo. Razlog za to je v tem, da vi sami točno veste, kaj ste delali z njo. V njej spi samo vaš otrok in ne polno drugih, ki imajo lahko takšne ali drugačne bolezni in pri majhnem otroku je vsekakor smiselno vse tovrstne bolezni čim bolj preprečiti, zato je najbolje, da je zložljiva posteljica za dojenčka tudi pri vas doma vedno pripravljena za odhod.

Kar pa se tiče podlage, pa je tako, da ima praktično vsaka posteljica za dojenčka že neko podlogo za v posteljico, ki je debela morda 3 cm, torej je posteljica za dojenčka malenkost podložena. Vendar pa, če si želite, da bo vaš otrok spal res dobro, če že v drugi posteljici, mu kupite zraven še jogi. Jogi je seveda tudi zložljiv, tako da ga lahko pospravite v avto brez težav, omogoča pa res udobno spanje vašega otroka.