Poznate izraz refurbished računalniki?

računalnikiRefurbished računalniki so rabljeni računalniki, ki so prestali zahteven proces obnove ter nadgradnjo strojne opreme. To je oprema, ki je v trgovinah ostala neprodana ali je le malo rabljena. Največkrat gre za razstavne eksponate. Ne vsebuje ali pa vsebuje le minimalne znake uporabe, ki pa so zgolj lepotne narave. Če bi radi prihranili nekaj denarja in ohranili kvaliteto z refurbished računalniki Recosi ponuja najboljše obnovljene naprave z garancijo 12 ali 24 mesecev. Največkrat je taka oprema zapakirana v originalno embalažo. Naprave so popolnoma brezhibne, pregledane, po potrebi nadgrajene, ter imajo garancijo na kvaliteto. Tako ste lahko prepričani, da z nakupom ne tvegate in da so računalniki profesionalno obnovljeni.

Refurbished računalniki za vso družino

Predvsem v zadnjih časih, nam je vsem postalo jasno, da z le enim računalnikom v gospodinjstvu ne moremo opravljati vsakodnevnih zadolžitev. V času šolanja na daljavo in dela na domu je vsaka družina potrebovala natančen urnik uporabe naprave ali pa več naprav. Refurbished računalniki so v takih primerih zelo dobrodošli, saj so cenejši kot povsem nove naprave in tako dobite več opreme za enako vsoto denarja. Cena je lahko tudi do 40 odstotkov nižja. Vseeno pa gre za nove, tovarniško obnovljene naprave z garancijo.
Z refurbished računalniki prihranite, a vseeno ohranite kvaliteto. Pomembno pa je tudi to, da so vsi refurbished računalniki na zalogi in dobavljivi takoj.

Prihranite z refurbished računalniki

Ne prihranite pa le z nakupom naprave, pač pa tudi pri nakupu licenc za programsko opremo. Ob nakupu nove opreme je potrebno razmišljati tudi o strošku, ki ga boste meli vsakih nekaj let, ko boste morali nadgraditi strojno in programsko opremo vaše naprave. Refurbished računalniki imajo po navadi vgrajene najnovejše različice programske opreme in nadgrajene operacijske sisteme. Zato so za prihranek pravi odgovor refurbished računalniki Recosi pa nudi izredno dobre konfiguracije in že naložene legalne operacijske sisteme. Naprave so testirane in tehnično brezhibne, kar potrjuje tudi njihova garancija, tako da ste lahko brez skrbi.