Potrebujete inštrukcije v Ljubljani?

Ker je večina fakultet in srednjih strokovnih šol danes kljub trudu države, da bi bila celotna Slovenija enakomerno razvita, še vedno v Ljubljani, je tudi jasno, da je povpraševanj za inštrukcij največ na tem območju. Sicer  Maribor prav zelo ne zaostaja, vendar pa vsekakor ljubljansko območje prednjači.

Tako je za inštrukcije v Ljubljani tudi največja izbira, prav tako pa je ponudba tudi najbolj široka kar se tiče ponudbe inštruiranja predmetov. Glede na to, da pa se smatra, da imamo v našem glavnem mestu največ sredstev za preživetje in glede na to, da pa je tudi povpraševanja še največ, pa je povsem logična posledica, da so praviloma inštrukcije najdražje ravno v tem mestu. Sicer razlika ni tako velika, vendar pa na večje število inštrukcij pa vseeno je.

Drugače pa je kvaliteta povsem enaka, ne glede na to, v katerem mestu potrebujete inštrukcije, le da je praviloma veliko lažje dobiti inštruktorja, ker jih enostavno je več. Podjetjem se načeloma zelo težko sploh finančno splača vlagati svoja sredstva v inštrukcije izven Ljubljane, saj so cene tako nizke, da si jih lahko privoščijo le posamezniki, ki dejansko tudi sami izvajajo inštrukcije.

Velika prednost, ki so jo deležni prebivalci našega glavnega mesta, kar se tiče inštrukcij, pa je tudi v bistveno večji prilagodljivost inštruktorjev, tako časovni, kot tudi lokacijski, saj imajo več dela z inštrukcijami in lahko dejansko svoj dan posvetijo le temu delu, medtem ko inštruktorji, ki nimajo vsak dan dela s to storitvijo, ne morejo celega dneva posvetiti poučevanju.