Poceni kakovostno prevajanje iz srbščine v slovenščino

Vam naslov »smrdi« in namiguje na »nateg«? Verjamem, ampak v določenih primerih je možno kakovost dobiti tudi poceni. Vsaj v primeru podjetja Poliglot to velja, če vam je cena za navadno prevajanje iz srbščine v slovenščino 15,00 € plus dodaten davek na dodano vrednost oz. 20 € plus davek na dodano vrednost nizka cena za kakovosten prevod, kar meni je.Poliglot - logo

Poceni kakovostno prevajanje iz srbščine v slovenščino je torej možno, če izberete podjetje Poliglot. Tako nizko ceno za prevode teh dveh jezikov, pri čemer vam prevod besedila uredijo naravni govorci, je možno urediti zato, ker gre za prevode enega od lastnikov in predvsem zato, ker se v podjetju Poliglot zavedajo, da je potreb in naročil za prevajanje iz srbščine v slovenščino kar veliko. Glede na to, da pa se tudi zavedajo trenutnih gospodarskih razmer oziroma gospodarske krize pri prevodih v Sloveniji in predvsem v Srbiji, od koder v večini izhajajo naročniki sodnih prevodov, pa so tudi glede na to, toliko znižali ceno.

Je pa res še eno dejstvo, in sicer, da so prevajalci podjetja Poliglot za prevode iz srbščine naravni govorci srbskega jezika, ki jim plačilo že tam okoli 8 – 10 € na avtorsko stran veliko pomeni, nekako ne bi bilo pošteno, da bi si podjetje zase zadržalo zares velik del marže. Tako da v primeru prevodov srbščine ni nujni pokazatelj nizka cena za slabo oz. nižjo kakovost prevoda, kot velja za prevode angleščine. Če torej želite zares kakovostno prevajanje iz srbščine v slovenščino, potem se le odločite za Poliglot podjetje, pa naj velja to tako za navaden prevod kot tudi za sodnega.