Peugeot 308 je primeren za posameznike in za družine!

peugeotSte se zopet napotili nakupovanja novega avtomobila, pa ne veste ravno katerega bi izbrali? Če imate družino, potem je morda tudi Peugeot 308 vreden vpogleda, saj je še vedno izjemno prostoren, čeprav je po višini za par centimetrov manjši od svojega predhodnika. Kriterije, katere Peugeot 308 naredi družini prijazno vozilo, si bomo podrobneje pogledali v nadaljevanju tegale članka, za zdaj pa lahko rečemo le to, da je ravno tako kot njegov predhodnik, tudi Peugeot 308 udobno, inovativno, predvsem pa izjemno zanesljivo in varno vozilo. Kot pa smo že rekli, si bomo natančne podrobnosti o tem, kaj to vozilo naredi uporabniku tako prijazno, pogledali v nadaljevanju.

Neverjetni Peugeot 308 s svojimi imenitnimi lastnostmi zagotavlja vse, kar bi si družina želela!

Ste kdaj pomislili, kako bi bilo lepo, če bi v svoj avto spravili ne samo vso svojo prtljago, ampak da bi pri tem še vedno vsi prijetno sedeli? No, ravno tak avtomobil pa je menda tudi Peugeot 308, za katerega pravi publika, da je primeren tako za posameznike, ki radi potujejo z več prtljage, kot za družine z otroci. Tisto, kar pa naredi Peugeot 308 tako vabljivega tudi za družine, pa je izjemna varnostna mehanika, ki dodatno zagotavlja, da je osebni avtomobil varen bolj kot kdajkoli prej.

Za razliko od standardne različice ima namreč Peugeot 308 na voljo tudi varnostni paket, kateri zagotavlja, da je vsak, ki se pelje v tem vozilu, še bolj zavarovan. Z varnostnim paketom dobimo namreč še tri dodatne funkcije, katere nam omogočijo ne samo večjo varnost, ampak tudi udobje, saj avtomobil poskrbi, da sami ostanemo s skoraj ali pa nič skrbi. Te tri funkcije pa so:
tempomat je prva, deluje pa tako, da nastavimo želeno hitrost in avtomobil sam regulira varnostno razdaljo, kot tudi hitrost vožnje za vozilom pred nami, druga je senzor pred trčenjem in zadnja je samodejna ročna zavora.