Ovratnice za pse iz neoprena

Za vsakega kužka je ob prihodu domov treba poskrbeti s kar nekaj izdelki, da je njegovo življenje čim lepše in tudi čim bolj varno. Tako so ovratnice za pse za varnost ključnega pomena, saj je le z ovratnico mogoče kužka pripeti na vrvico, da zaradi razposajenosti ne zaide v težave. Zato so ovratnice za pse takoj ob prihodu nujno potrebne, če pa imajo ovratnice za pse neopren, pa s tem nudimo kužku še posebno nežnost.

ovratnice za psaŠivi ob strani so namreč še posebej mehki in tako omogočajo posebno nežnost dlaki in koži. To je še posebej pomembno takrat, ko je kuža majhen in je dlaka še posebej občutljiva, če pa se odločite za nakup ovratnice za pse neopren, pa jo boste tako ali tako imeli celo življenjsko dobo psa, če se boste odločili za bolj kvalitetno. To se vam vsekakor splača, saj so bolj kvalitetne takšne, da so nastavljive po dolžini.

Pri tem pa velja dodati, da cena vseeno ni tako zelo visoka, da vašemu ljubljenčku ne bi kupili obdelane z neoprenom, saj je razlika v ceni le nekaj evrov, kar pa se vsekakor splača odšteti. Vendar pa če se upošteva, da se kvalitetne ovratnice za pse kupi lahko le enkrat v življenjski dobi kužka, sploh ne moremo reči, da je to kakšen visok strošek. Seveda pa je zelo dobro, da gledate tudi na to, da je zaponka za vrvico kovinska, saj takšne ovratnice za pse zdržijo bistveno večji pritisk ob potegu večjega psa.