Optimizacija spletnih strani je danes zelo počasna

dominatusVeste, koliko časa so podjetja, ki se ukvarjajo z optimizacijo strani, nekdaj potrebovala, da so spravila zadevno spletno stran pod izbrano ključno besedo na 1. stran in koliko časa potrebujejo danes? Razlika je res očitna, nekdaj namreč v kakšnem tednu dni ali pa morda za zelo iskano ključno besedo mesec dni, danes pa po večini optimizacija spletnih strani potrebuje za rezultate od pol leta do enega leta ali pa še kaj več za zelo iskano ključno besedo. Vse to so posledice vseh sprememb, ki jih je vpeljal spletni gigant Google, ki želi svojim uporabnikom zagotoviti najboljšo uporabniško izkušnjo, hkrati pa čim bolj izpodriniti podjetja za optimizacijo in jih preusmeriti na plačljivo oglaševanje, od katerega ima ta spletni gigant seveda edini zaslužek.

 

Tudi če najdete podjetje, ki vam obljublja, da optimizacija spletnih strani rezultate za bolj iskane besede prinese v krajšem času, izberite Dominatus

Na trgu imamo kar precej različnih podjetij, katerim je optimizacija spletnih strani osnovni posel in na katerem so se popolnoma specializirala. Seveda je tu treba ločiti boljše od najboljših in najslabše od slabših, saj daleč od tega, da bi bila kar vsa podjetja dobra na tem področju. Optimizacija spletnih strani se danes izvaja kar nekaj časa, da so vidni prvi rezultate, to je dejstvo, ki se ga na dolgi rok ne da spremeniti. V podjetju Dominatus svojim strankam obljubljajo rezultate nekje v roku pol leta do enega leta in ravno zato je vsekakor smiselno izbrati njih, če želite, da se bo vaša spletna stran pod izbrano ključno besedo nahajala na 1. strani večno ali pa bo morda kak dan na slabši strani.

Načeloma ni težko, da ima optimizacija spletnih strani takoj vidne rezultate, vendar pa nikar ne mislite, da bodo rezultati večni. Lahko strani že ob naslednji posodobitvi ne bo več, lahko pa boste dobili kazen, ki jo bo treba najprej rešiti, potem pa se bo morala optimizacija spletnih strani začeti znova iz samega začetka z zelo slabim predznakom, ki bo prav gotovo vplival na nadaljnje delo in vsekakor ste lahko prepričani, da se bo potem optimizacija spletnih strani morala izvajati pravilno še dalj časa kot bi se sicer, zato se res ne igrajte.