Oglejte si tekme NBA v živo!

Z vrhunsko zasedbo in izjemnimi predstavami, ki jih iz tekme v tekmo pripravljata Luka Dončič in Goran Dragič, je spremljanje tekem NBA v živo postalo zanimivo tudi za Slovence. Ljubitelji košarke so za ogled tekem doslej brez težav vstajali tudi sredi noči. S storitvijo League Pass si odslej lahko ogledate tekme NBA v živo na A1, na katerikoli napravi, brez prekinitev, vključno z ogledom najzanimivejših trenutkov in informacij o igralcih in njihovih rezultatih v sezoni. Ste zamudili tekmo? Ni problema, oglejte si jo na zahtevo za nazaj ali pa dostopajte do arhivskih posnetkov, ponovitev tekem in intervjujev z igralci.

Luka Dončić i Goran Dragić

Kaj vam nudijo posamezni paketi ogleda NBA v živo na A1?

  • Paket League Pass vam omogoča neomejen dostop in ogled vseh 1.230 tekem v redni sezoni, vseh tekem v playoffu, finala in tekme All-Star Weekenda. Vsebine si lahko prenesete in ogledate tudi brez povezave, na voljo pa vam je tudi 7-dnevni arhiv vsebin.
  • Paket Game Choice vam omogoča ogled 8 tekem mesečno po vaši izbiri, neposredno ali za nazaj. Spremljate lahko tekme redne sezone, playoffa in finala, vsebine pa si lahko prenesete in ogledate brez povezave.
  • Paket 3 Game Choice vam omogoča, da si na mesec ogledate do 3 tekme redne sezone, playoffa ali finala po izbiri, neposredno ali na zahtevo. Prav tako je mogoče tekme spremljati brez povezave.

NBA TV Logo

Kako do svojega paketa?

Storitev lahko uporabljajo vsi naročniki mobilnih in fiksnih paketov, ki so uporabniki paketov Kombo, Mobilni net in Domači net. Za aktivacijo potrebujete uporabniški račun mobilnega ponudnika in aplikacijo, v kateri aktivirate izbran paket. V Applovi ali Googlovi trgovini prenesite aplikacijo NBA, se vanjo vpišite z uporabniškim imenom in geslom ter uživajte v izjemnih predstavah najboljših košarkarskih zvezdnikov naše generacije! Mesečna naročnina za ogled tekem NBA v živo se zaračuna direktno na mesečnem računu za mobilne storitve, paket pa lahko kadarkoli spremenite ali prekličete.