Office 365 je pisarna v oblaku

a1Si predstavljate, kako dobro bi bilo, da vse, kar delate na enem računalniku, vidite tudi na drugem, pri tem pa ni potrebno prepošiljanje datotek z različnimi programi po spletu ali pa shranjevati na USB ključke in podobno, saj je le majhna verjetnost, da se prenese čisto vse datoteke iz enega na drugi računalnik?

Še nekaj let nazaj je bila to bolj iluzija in le daleč od realnosti, danes pa to vsekakor je realnost, prava rešitev pa je Office 365 pisarna v oblaku. Office 365 namreč omogoča, da se vsi dokumenti shranjujejo v oblaku in ne na lokalni disk računalnika, kar pomeni, da se vidi dejansko isti dokument tako na enem kot drugem računalniku, kot tudi na tablici in na telefonu. Office 365 pisarna v oblaku tako omogoča tudi, da se lahko dokument kreira na katerem koli mediju, kar je že samo po sebi izredno dobro in uporabno, saj se lahko kakšen dokument dejansko kreira kjerkoli in kadarkoli, lahko torej tudi samo po trenutnem navdihu.

Vemo pa, da danes praktično čisto vsi nosimo s seboj mobilne telefone, kar pomeni, da se lahko kakšno delo konča kjerkoli in kadarkoli. Zato vsekakor lahko rečemo, da je Office 365 zelo dobra naložba. Zelo dobro pri vsem skupaj pa je tudi to, da Office 365 niti ne moremo šteti med neke hude naložbe, saj je izredno poceni in se lahko odšteje znesek na mesečni ravni ali pa se plača v enkratnem znesku. Je pa po pravici treba povedati, da je lahko Office 365 tudi dražji, če se ne odločite za ravno osnovni model.