Oblikovalski predpražnik

Kako narediti prostor poseben? Imate predpražnik in vam ni všeč? Za vse to se najdejo zelo dobre rešitve! Prostor je lahko poseben že zaradi predpražnika, predpražnik pa če vam je pusti, ni to to kar želite oz. imate tega sedanjega že tako dolgo, da nujno potrebujete malce osvežitve in novosti v prostoru, potem lahko imate oblikovalski predpražnik, kar pomeni, da ga lahko oblikujete povsem po svojih željah in merah. Če potrebujete kvadratast in z nekim posebnim vzorčen je to mogoče, če želite velikega, okroglega je tudi to mogoče, saj se prilagaja vse vašim željam.

oblikovalski predpražnikMarsikomu se je zgodilo, da je kupil predpražnik, ga prinesel in ni ustrezal v prostor, saj je bil na enem kotu morda prevelik, kar pa spet ni ok, ker se vse uniči, uniči se ves izgled, tako neprofesionalno izgleda, kar pa ni privlačno za oko. Bodite bolj inovativni, naredite po meri kot je treba, da bomo ljudje videli, da niste od včeraj in nimate pojma o ničemur, da še niti pravilnega predpražnika ne znate izbrati. Morda si mislite, da tega ljudje ne vidijo, ampak te malenkosti, ko si vi mislite, da noben ne vidi, to se najprej opazi, šele nato tiste večje stvari katere bi pa si človek prej mislil, da bodo opažene.

Minimalistika je danes bolj lepša in zanimiva, kakor pa nekaj ogromnega, velikega, ni tako zanimivo niti, niti privlačno. Plus tega, če imate predpražnik, se verjetno tudi bojite, da se to preveč umaže in ni lep kot na začetku. Ja res je, se umaže kot vsaka stvar, vendar podjetje, ki se s tem ukvarja, ki jih izdeluje po meri dela tudi to, da jih počistijo in vse, danes se popolnoma vsaka umazanija da globinsko počistiti, res fascinantno! Ne bojte se, glejte samo na to, da bo izgledalo vse božansko, ko boste zjutraj prišli na delo, odprli vrata in bo vse čudovito lepo. Če bi se za vsako stvar bali ne bi imeli ničesar v življenju, je tako? Tako je. 🙂