Nekaj idej za poročna darila

Kako in s čim obdarovati mladoporočenca, je vprašanje, ki si ga postavimo vsakič, ko smo povabljeni na poroko. Tukaj je nekaj predlogov za darila:
•    Nepozabna darila so lahko: adrenalinska doživetja, spust s čolni po deroči reki, soteskanje, spust s hriba s kolesi, skok s padalom v tandemu in doživetja, ki jih obljubljajo v zabaviščnih parkih, lahko prav nepozabni za vsakogar. Ta darila bodo navdušila adrenalina željne mladoporočence. Nepozabna izkušnja, o kateri bodo pripovedovali z navdušenjem!
•    Boni so lahko tudi darila. V izbranih trgovinah so praktično darilo, če ne veste, kaj si mladoporočenca želita in jima ne želite podariti denarja. Za darilne bone lahko povprašate v velikih nakupovalnih središčih in manjših specializiranih trgovinah. Vendar takšna darila priporočamo, če res nimate nobene boljše ideje.
•    Zelo zanimiva darila so tudi cvetje. Cvetje je darilo, ki sporoča s svojo simboliko. Mladoporočenca največkrat prejmeta rezano cvetje skupaj z glavnim darilom. Lahko pa jima podarite tudi lončnice ali jima kupite drevo, ki ga kot simbol začetka zakonske veze skupaj posadite na vrtu.
•    Kristalni okrasni predmeti so plemenita in trajna darila. Poleg prosojnega je vse bolj zaželen tudi barvni kristal, ki mu z ročno obdelavo dodajo prav poseben sijaj. Izbira kristalnih izdelkov je bogata: kozarci za vino, penino in žgane pijače, kelihi, vrči, kristalna vedra za hlajenje steklenic, posode, svečniki in tako dalje.
•    Plesni tečaj so praktična in uporabna darila, saj plesno znanje človek ohrani za vse življenje. V plesnih šolah se pozanimajte o tečajih, ki jih pripravljajo za mladoporočence in paru darilo podarite že vnaprej. Ko bosta svoj prvi ples odplesala brezhibno in samozavestno, vam bosta za vedno hvaležna!
Vendar zavedajte se, da niste vabljeni na pomemben dogodek sorodnika, prijatelja ali sodelavca, zaradi darila, temveč, ker si mladoporočenca želita da ste ob njima na tako pomemben dan. Zato izbirajte darila zanju, primerne za vaši denarnici. Važno je, da so vsa darila dana iz srca. To je bistvo.