Nadzorna kamera poskrbi za vašo varnost

Vsak dan beremo o vlomih in krajah. Prav zato je prav, da nas skrbi za varnost našega doma. In ko nas ni doma, za boljšo varnost lahko poskrbi dobra nadzorna kamera.

nadzorna kamera

Ta nadzorna kamera snema 115° zorni kot, s čimer zajamete večjo površino sobe, kot bi jo z drugimi Wi-fi kamerami. Je tudi skoraj povsem neopazna, saj je oblikovana tako, da se zlije z dekorjem našega doma. Tako za vas ne bo moteča, obenem pa je tisti, ki niso dobrodošli v vašem domu, neopazna.

 

Nadzorna kamera, ki zajame vse

nadzorna kamera

Nadzorna kamera snema le takrat, ko je to potrebno. Tako se takrat, ko senzorji v kameri zaznajo premikanje, kamera vklopi. Seveda pa takrat, ko ste doma, lahko sistem izključite, da vas nadzorna kamera ne bo snemala ob vsakem vašem gibu. Ko pa ste odsotni, pa lahko v vsakem trenutku preko pametnega telefona preverite, kaj se dogaja v vašem domu. Nadzorna kamera snema tako zvok kot tudi sliko in tako boste imeli še boljši vpogled v dogajanje. Ko pa se zunaj začne mračiti, se bo samodejno vključil IR način snemanja, ki bo omogočil jasno sliko tudi takrat, ko bo v vašem domu popolna tema. Tako boste do 5 m oddaljenosti od kamere jasno videli kaj se dogaja.

 

Nadzorna kamera in naša zasebnost

Za namestitev naprave potrebujete električno napajanje, oziroma priklop na elektriko, saj samodejno napajanje ni možno, ter brezžični internet. Namestitev je preprosta, saj vas aplikacija, ki si jo naložite na telefon, korak za korakom vodi do uspešne namestitve in uporabe. Ko bo kamera zaznala gibanje, vas bo o tem obvestila preko aplikacije in dogajanje boste lahko spremljali preko telefona. Prav tako pa se posnetek shrani v oblak in tako ga morebitni vlomilci ne morejo uničiti, posnetek pa ostane kot dokaz, ki bi ga morebiti potrebovali kasneje. Vsi si želimo, da nihče, ki ga nismo povabili samo, ne bi vstopal v naš dom in v našo zasebnost, a če se to zgodi, je lahko nadzorna kamera tista, ki pomaga rešiti situacijo.