Modni dodatki s kristali

ročne ureVčasih je veljalo pravilo, da so kristalčki za ženske. Dandanes pa jih najdemo tudi na moških modnih dodatkih, recimo na ročnih urah jih lahko najdemo, zapestnicah ali celo sončnih očalih.
Časi so se spremenili, retro je in, vse gre v bolj »šajni« smer, bolj se sveti bolj je cool. Če samo pogledaš ovitke za telefone, vedno manj je tistih navadnih, enobarvnih, vedno več jih ima neke kristalčke notri, da se o iphone ovitkih sploh ne menimo.
Velja pravilo – večje je boljše, večje je bolj prestižno, večje je IN! Imaš velik avto, si car! Imaš velik mobitel, pomeni da je dober, kar pomeni da je drag! Imaš velik LCD televizor, si frajer. Veliko stanovanje ali hišo, si bogat. In če imaš veliko ročno uro je to IN. Vse, kar je veliko je boljše. Razen če imaš prevelika oblačila, potem nimaš občutka za modo 😛

Ročne ure – modni dodatek ali pokazatelj časa?

Imam kolega, vedno nosi ročno uro, doma ima enih 10 različnih ur, zagotovo, pa če ga vprašam koliko je ura, vedno pogleda na telefon, čeprav ga ima v žepu. Pa ne, da bi želel pokazati svojega zlatega iPhona, ali pa da ne bi vedel gledati na analogno uro. Enostavno uporablja jo le kot modni dodatek.
Zanimiva prigoda – enkrat mu je zamujala za 3 ure, pa sploh opazil ni, jaz pa sem mu zanalašč povedal to šele 3 dni kasneje, ker me je zanimalo, kdaj bo ugotovil. Čeprav za vsako prasko ki je na njej je vedel, da pa zaostaja pa ne.

Kaj uporabljaš ti?

Kaj je na tvoji roki, razen kože in dlak? Nosiš kakšne modne dodatke, kot že zgoraj omenjene ročne ure, zapestnice ali prstane? Danes ni več meja, na eni roki lahko imaš več različnih zapestnic, prstanov celo ur! Le, da si barvno usklajen/a.
Vse je odvisno od tvojega stila, ali boš imel 1 ali 10 zapestnic na eni roki, ali kar na obeh, boš imel veliko, malo, belo, črno ali barvasto ročno uro ter prstan na svoji roki.
Zelo recimo paše, da še imaš obuvalo, majico ali jopico, torbico in modni dodatek na roki enake barve. Tako si takoj trendi in izstopaš, ljudje te opazijo – če to želiš doseči seveda.
Nekateri pa bi recimo radi nosili ročne ure ali zapestnice, ampak se enostavno ne morejo navaditi občutka, da imajo nekaj na roki, ali pa so nerodni in to stvar takoj izgubijo – otroci recimo.