Libela group obnova strehe v petih korakih

Obnova strehe je lahko povsem enostaven, a hkrati tudi zapleten postopek, zato je dobro, če le – tega prepustite strokovnjakom. Ponudnika Libela group obnova strehe poteka v petih korakih, saj so mnoge raziskave pokazale, da je to edini pravilni način, oz. najbolj optimalen način, da se obnova strehe izvede tako kot je potrebno.

Obnavljanje strehePri podjetju Libela group obnova strehe v petih korakih:
1.    prvi korak
Najprej je potrebno na ogled poklicati strokovnjake za krovstvo in restavratorstvo, da ocenijo, kaj je z vašo streho potrebno narediti. Nato sledi menjava tako poškodovanih strešnikov, da niso več dobri, oz. da že prepuščajo vodo.
2.    drugi korak
Pred začetkom te faze, je potrebno najprej vse dobro zaščiti, saj ta faza pomeni pranje strehe in mora biti zaščita takšna, da voda ne bo prodirala v samo poslopje, hkrati pa je  potrebno biti pozoren tudi na okolico same stavbe.
3.    tretji korak
Na vrsti je predpriprava za barvanje strešnikov, in sicer to se naredi s tako imenovano podbarvo, ki vsebuje vezivo, ki okrepi strešnike oz. njihovo površino, da se bo končna barva na njih bolje prijela.
4.    četrti korak
Barvanje strešnikov z barvo, ki vsebuje sredstvo proti organski rasti različnih mikroorganizmov.
5.    peti korak
Še zadnje barvanje strešnikov s končno barvo, ki bo dala zunanji izgled in lesk strehi.

Na naši spletni strani poiščite kontaktni obrazec in se naročite na brezplačen svetovalni ogled, na katerem bomo ocenili, kaj vse je potrebno pri vas postoriti, da se bo obnova strehe izvedla ter vam seveda postregli z zelo ugodno finančno in časovno ponudbo.