Last minute Kanarski otoki

Kanarski otoki so otočje zahodno od obal Zahodne Afrike. Kanarsko otočje sestavlja 7 večjih otokov – Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, La Gomera in Il Hierro. Last minute Kanarski otoki s ponudbami hotelov in apartmajev za ugodno ceno.

Najbolj obiskana otoka sta Tenerife in Gran Canaria. Na Tenerife spomladi nekaj mesecev leti tudi Adria iz Ljubljane. Drugače pa lahko letite na Kanarske otoke iz avstrijskih, nemških in italijanskih letališč. Ponudba last minute Kanarski otoki je res velika. Počitnice lahko izkoristite z lenobnim poležavanjem na vulkanskih plažah ali pa aktivno z igranjem golfa in kajtanjem oziroma surfanjem. Na Tenerifah se nahaja tretji največji vulkan na svetu, imenovan El Teide, ki je priljubljena izletniška točka marsikaterega turista.

Tenerife ponuja tudi veliko zabave, saj je v predelu Playa de las Americas ogromno barov, lokalov ter diskotek. Gran Canaria je znan otok, ki ponuja na jugu kilometrske dolge peščene plaže ter pestro ponudbo različnih športnih in zabavnih aktivnosti. Potapljanje, jadranje, surfanje ter ribolov so le nekatere izmed najbolj pogostih. Na otoku je tudi precej možnosti zabave v številnih barih, klubih ter diskotekah. Vas zanima last minute Tunizija?