Kuhinje po meri in vašem okusu

retro kuhinja

Kuhinjski prostor z jedilnico je eden izmed najbolj pomembnih bivalnih prostorov, saj v njem ponavadi preživimo ogromno časa. Vsak sodobni dom ima specifične lastnosti, zato se dandanes pri opremljanju težko odločamo za standardizirano pohištvo. Ker pohištvo sledi novodobnim zahtevam interierja, so kuhinje po meri nekaj čisto običajnega. To pomeni, da vam izkušeni strokovnjaki sestavijo sanjski prostor, ki ustreza tako vašim predstavam kot zahtevam prostora, v katerega jo postavljate. Ker je to prostor, ki predstavlja enega izmed največjih vložkov v opremljanje, si je priporočljivo vzeti nekoliko več časa za premislek. Kuhinje po meri vam omogočajo, da sestavite pohištvo čisto po svojih idejah, kjer sami določite materiale, postavitev, barve in detajle.

Kakšne so kuhinje po meri?

kuhinje po meri

Najprej se morate odločiti med različnimi tipi kuhinjskega pohištva, ki so vam blizu. Če pri opremljanju sledite najnovejšim trendom, vam bo morda všeč moderni stil. Če prisegate na neminljivost in brezčasnost, izbirajte med klasičnimi modeli. Za vse romantike, ki obožujejo podeželje in pridih domačnosti, je na voljo podeželski tip. Ljubiteljem nostalgije in vintage dizajna pa bodo takoj v oči padi retro kosi pohištva. Stil, ki ga boste izbrali, bo osnova za izris vaše kuhinje po meri. Nadgradili ga boste z ustrezno postavitvijo elementov in elektronskih naprav, določili njihovo velikost, barvo, materiale, ročaje in vse ostale detajle, ki so vam pomembni. Ob izrisu kuhinje po meri vam bodo prišli prav tudi nasveti svetovalca, ki vam bo na podlagi izkušenj svetoval, kaj je najboljša rešitev za vaš prostor in kakšno vašo idejo tudi nadgradil.

Häcker pohištvo

kuhinje po meri1

Häcker je vodilni nemški proizvajalec modernega pohištva, ki ga odlikuje izjemna kakovost, brezkompromisna funkcionalnost, trajnost in brezčasni dizajn. Z izbiro kakovostnih materialov in smislom za aktualne oblikovalske smernice so njihove kuhinje ene najbolj zaželenih v sodobnih domovih. Izbirajte med različnimi tipi ter jih nadgradite z idejno postavitvijo, materiali, barvami in ostalimi detajle ter ustvarite vašo sanjsko kuhinjo!