Kriptovalute novice: tudi s kriptovalutami nad COVID-19

kriptovalute_novice

V glavnem se tudi vse svetovne novice v zadnjih dneh oz. tednih, če ne že celo mesecih gibljejo predvsem okoli novega korona virusa, tj. COVID-19. Tako tudi kriptovalute novice dajejo poudarek na tovrstna sporočila. CoreWave, ki je eno največjih podjetij za rudarjenje kriptovalut na Ethereumu, se je odločilo, da velik del svoje mreže računalnikov posodi univerzi Stanford, da le-ta s pomočjo te mreže lahko pospešeno dela na raziskavi cepiva in zdravila proti COVID-19. Ni pa to edini primer, ko je kripto svet priskočil na pomoč k reševanju korona krize.

Rdeči križ sprejema donacije v kriptovalutah

Ena največjih, če ne celo največja svetovna humanitarna organizacija, Rdeči križ se je odločila, da bo donacije sprejemala tudi v kriptovalutah. O tej in še o mnogih drugih novicah lahko za kriptovalute novice na Incrementum spletni strani preberete.

Rast vrednosti Bitcoina

kriptovalute_novice

Ob začetku korona krize na Kitajskem je za kriptovalute novice bilo glavno sporočilo, da tudi pomembnejše kriptovalute izgubljajo na svoji vrednosti. Od dneva, ko pa je Kitajska objavila novico, da novih domačih okuženih nimajo več, da se pojavljajo le še tako imenovani »uvoženi« okuženi, pa so glavne kriptovalute novice, da so skoraj vse kriptovalute zopet pričele nazaj pridobivati na svoji vrednost. Tako je npr. Bitcoin ponovno prebil vrednost 6.000 €, kar je zelo spodbudna novica. Še prejšnji teden (teden med 16. in 20.03.2020) je bila vrednost Bitcoina pod 5.000 €, danes (24.03.2020) pa je že skoraj 6.300 €. Res je, da je 12.02.2020 bila preko 9.500 €, ampak, če se bo rast nadaljevala, kot izgleda v zadnjem tednu, bo kaj kmalu tudi preko 10.000 €. Pobirati pa so se začeli tudi azijski delniški trgi, kjer se sicer porast vrednosti še ne pozna kaj dosti, ampak je vse skupaj dober znak tudi za globalno gospodarstvo.

Sveže kriptovalute novice na Incrementum

To podjetje stalno skrbi, da za svoje bralce čim bolj ažurno pripravlja sveže kriptovalute novice, saj se zaveda, da lahko le na ta način pomaga vsem zainteresiranim, ki želijo kar najbolje obvarovati svoje premoženje pred nenapovedanimi izgubami oz. jim po svojih najboljših močeh celo pomagati, da svoje premoženje povečajo. Zato, v kolikor tudi vi sebe najdete v prejšnjem stavku, si kar čim prej preberite najnovejše kriptovalute novice na Incrementum spletni strani.

Spremljajte kriptovalute novice s Kitajske

kripto-rudarji

Ko se je korona virus začel na Kitajskem je upočasnil uvajanje nacionalne kitajske kriptovalute. Ker pa se zdaj, vsaj tako poročajo vsi svetovni mediji, korona težave na Kitajskem umirjajo, je za pričakovati tudi v kratkem kriptovalute novice, ki bodo govorile o nadaljevanju postopkov za izdajo nacionalne kitajske kriptovalute. Zaradi tega, ker so takšne implementacije v glavnem povezane z blokchainom, se napoveduje tudi precej hitra ponovna rast Bitcoina, saj je število Bitcoinov omejeno, napoveduje pa se tudi, da se bo v letu 2020 nagrada za rudarjenje te kriptovalute prepolovila, kar bo rast zgolj še pospešilo.

Se odločate, da bi tudi vi del svojega premoženja investirali v kriptovalute, obiščite spletno stran podjetja Incrementum, preberite kriptovalute novice in se naročite na brezplačni posvetovalni razgovor, da izveste še več iz ust strokovnjakov za kripto svet.