Krema za obraz s korejsko skrivnostjo mladosti

V široki ponudbi kozmetičnih izdelkov je krema za obraz ena najpomembnejših za vsakodnevno negovalno rutino. Strokovnjaki pravijo, da je vlažilne izdelke za kožo dobro začeti uporabljati v zgodnjih 20-ih letih, ko začne upadati količina kolagena v koži, ta pa posledično izgublja čvrstost in prožnost. Redna uporaba izdelkov za kožo je pomembna, saj v njej zadržujejo vlago in jo naredijo elastično, kar zmanjšuje nastanek gub, starostnih peg in drugih vidnih linij. Korejska nega kože in posledično katerakoli krema za obraz Missha podjetja stremi k zdravi, gladki, sijoči in izenačeni koži brez nepravilnosti. Izbirajte med številnimi izdelki za različne tipe kož, pripravljenimi iz naravnih sestavin, po starodavnih korejskih izročilih za nego kože.

skincare

Kako prepoznati kakovostne kozmetične izdelke?

 

Kakovostna dnevna krema za obraz kožo ščiti pred izsušitvijo in škodljivimi delci, nekatere imajo celo UV zaščito pred soncem, nočna krema za obraz pa je bolj hranilna in prodre globoko v plasti kože. Kakovostni izdelki za nego kože ne vsebujejo alkoholov in parfumov, ki so najpogostejši alergeni v kozmetičnih pripravkih. Najpomembnejši del so aktivne sestavine, ki morajo na deklaraciji biti navedene na začetku seznama sestavin, kar pomeni, da so prisotne v večjih koncentracijah. Izdelki za nego kože naj ne bodo predragi in ne prepoceni.

dnevna krema

Katera krema za obraz Missha ponudnika je primerna za vaš tip kože?

 

Pred nakupom izdelkov je dobro poznati tip vaše kože. Ta je lahko normalna, suha, občutljiva, mastna, mešana, občutljiva, zrela ali problematična. V osnovi poznamo štiri tipe krem:

  • Vlažilne kreme so primerne za ljudi z normalno do suho kožo, zaradi vlažilne formule pa kožo globinsko navlažijo, preprečijo neprijeten občutek zategovanja kože ter zmanjšajo videz drobnih gubic.
  • Krema za problematično kožo je primerna tudi za mastno in občutljivo kožo, saj zavira prekomerno izločanje sebuma, kožo pa nežno vlaži in izboljšuje teksturo ter zmanjšuje nastanek mozoljev in aken.
  • Anti-age izdelki so primerni za različne tipe zrele kože, obogateni pa so z antioksidanti in sestavinami, ki ji dajejo mladosten videz.

Izdelki za izenačevanje tena zmanjšujejo videz hiperpigmentacij in ščitijo pred nastankom novih.