Kopalniška keramika ni več dolgočasna

Se spomnite dolgočasnih kopalnic z belimi ali modrimi ploščicami, enakimi umivalniki in kadmi? Skoraj vsak dom je imel enako opremljeno kopalnico, ki ni zrcalila lastnosti prebivalcev doma in je zapirala pot ustvarjalnosti. Danes so na voljo kopalnice za vsak okus, za kar boste dokaz našli na spletni strani trgovine Keramoteka, ki se ukvarja s prodajo opreme za kopalnico: https://www.keramoteka.si/kopalniska-keramika. Lepa in edinstvena kopalniška keramika je zdaj le klik stran. Na svetu je veliko ljudi, od katerih si vsak želi nekaj drugačnega, zato je pestrost ponudbe zagotovljena. V ponudbi je kopalniška keramika, ki jo omejuje le domišljija. Umivalniki so vseh mogočih oblik, globin, velikosti, vzorcev in barv.

Kopalniška keramika za zaljubljene

kopalniška keramika

K umivalniku pa spada tudi pipa, na katero oblikovalci niso pozabili. Različne oblike vodnih pip ustrezajo različnim umivalnikom. Ponekod je pipa za umivalnik že določena in za nekatere umivalnike lahko pipo izberete sami. Za pare je ponudba prav posebna, saj se najdejo umivalniki za dva, ki so lahko ali povezani ali ločeni, okrašeni na tak način, da se umivalnika med sabo dopolnjujeta. V trgovini Keramoteka kopalniška keramika ni sestavljena le iz umivalnika in pipe, temveč boste tam našli vse potrebno za kopalnico. Nepogrešljiv del kopalnice je zagotovo straniščna školjka, h kateri spada tudi bide.

Kopalniška keramika je uporabna in lepa

Straniščna školjka je takšna kopalniška keramika, na katero se ne gleda le z vidika uporabnosti, temveč mora te dni ustrezati še enemu kriteriju, to je kriteriju lepote. Kdo še ni slišal sopomenke za straniščno školjko, keramični prestol? Videti je, da so si oblikovalci opreme za kopalnico to sopomenko vzeli za zgled in oblikovali školjko kot prestol, kar se edino spodobi. Sodobna kopalniška keramika izpolnjuje vsaj tri pogoje: je kakovostna, uporabna in estetsko dovršena. V omenjeni trgovini se najde celo pisoar, kar bodo moški zagotovo resnično cenili. Večina modernih kopalnic pozna le še kotličke, ki so vgradni, kar je praktično in polepša videz celotne kopalnice.