Kdaj najeti tovorni kombi

Najem tovornega kombija ljudje potrebujejo takrat, ko si morajo prepeljati kakšen tovor, vendar nimajo vozila s katerim bi to storili. Storitev renta kombi je v takšnih primerih več kot dobrodošla, saj vam tako ni potrebno biti lastnik kombija ali ga kupiti, ampak si ga lahko brez težav sposodite pri podjetju, ki to nudi. Za storitev renta kombi se lahko odločite tudi pri podjetju Agio, ki ima sedež podjetja v Ljubljani in tudi na Brniku.

Zakaj vam lahko renta kombi olajša selitev?Kombi Master Furgon

Če si kombinirano vozilo pri kateremu izmed ponudnikov sposodite, potem vam kombija ni potrebno registrirati, zavarovati oziroma z njim storiti karkoli drugega, ampak lahko le natočite gorivo in se vozite tisti čas, ko imate renta kombi. Nekatera podjetja, ki nudijo renta kombi imajo ob podpisu najemne pogodbe zapisano tudi določeno število kilometrov, ki jih lahko s kombijem v tem času naredite. To pa ne velja pri podjetju Agio, kjer imate lahko renta kombi za neomejeno število kilometrov, vendar le v tem času kot ste se pred najemom s ponudnikom dogovorili.

Omeniti velja tudi to, da lahko pri podjetju Agio poleg tovornega kombija najamete tudi kombinirano vozilo za prevoz oseb in tudi najem osebnih vozil. V njihovi ponudbi so tako kombinirana vozila Renault Traffic z 8 + 1 sedeži in tudi Renault Master Furgon, kateri vam bo zadoščal za prevoz večjih stvari med selitvijo oziroma kadarkoli boste potrebovali prevoz takšnih stvari, ki jih v navadnem kombiju ne morete, kot so npr. omare, mize, stoli, postelje in tako naprej.