Kateri Bet at home bonus dobimo, ko se prijavimo v stavnico?

bet at home bonusŽe takoj moramo povedati, da Bet at home bonus ponuja vsem igralcem. To pa zato, ker želi pridobiti nove igralce, kot tudi obdržati stare. Seveda pa Bet at home bonus prilagodi za nove in obstoječe člane. Namreč, igralnica Bet at home bonus potemtakem ponuja novim igralcem, kot tip nagrade, ker so postali novi člani njihove igralnice, obstoječim članom pa nudi druge vrste bonusov, v katere pa se v temle članku ne bomo dosti spuščali. Kot namreč že naslov narekuje, si bomo tule pogledali Bet at home bonus, ki ga dobimo, ko se kot novi član prijavimo v stavnico. To je namreč najbolj zanesljiv Bet at home bonus, ki ga lahko dobimo, saj so drugi dosti bolj naključni.

Igralnica Bet at home bonus nudi vsem igralcem (obstoječim in novim)!

Povedali smo že, da so vsi igralci deležni takih ali pa drugačnih bonusov. Da, pa bo malo bolj jasno, kateri je tisti, ki ga dobimo ob prvi prijavi v stavnico, pa si poglejmo še druge.
Stavnica Bet at home bonus ponuja v različnih oblikah. En tak primer je na primer, ko stavnica dodeli 5 € igralcu, ki si ne nakaže nobenega denarja na igralni račun. Pri tem ima seveda igralnica tudi svoja pravila.
Drug primer je na primer, ko bonus prejme naključni zmagovalec dneva. Ta bonus znaša najmanj 50 € in deluje po principu sklada, ki se iz dneva v dan lahko veča, če igralec dneva prvi dan ne pobere bonusa.
Tretji primer je, ko spet naključni igralec preko SMS sporočila s ključno besedo “Send me sixty” dobi 60 €, kot način promocije stavnice. In zadnji način je tisti, ki pa je tudi najbolj zanesljiv za vse nove igralce. To je bonus, ki ga dobimo, ko postanemo novi član stavnice in si nakažemo tudi nekaj denarja. Znesek tega bonusa je najvišji in lahko znaša tudi do 100 €. Je pa odvisen od tega, koliko si oseba v startu nakaže na igralni račun (znesek bonusa je polovična vrednost nakazila). Bonusov je vsekakor ogromno, a zadnji je prav gotovo najbolj zanesljiv, saj ga dobimo že ob prvem vpisu v stavnico.