Kakšni so lahko rezultati in zapleti pri operaciji hernije?

Vsekakor ni nikoli dobrodošlo, da moramo na kakršno koli operacijo še posebej, če nas doleti išias. Išias je bolečina v spodnjem ledvenem delu hrbtenice, v to skupino pa paše tudi hernija, do katere pride zaradi utesnitve živcev. Možen je tudi zdrs vretenca ali pa pride le do obrabe sklepov med dvema vretencema.

Če je vaše stanje že tako zapleteno in vas čaka operacija hernije, vam čisto verjamem, da se sprašujete, kakšni so lahko rezultati in zapleti pri operaciji, torej kaj operacija hernije dejansko pomeni in kako poteka? Kot že sami veste, išias ni prijetna bolečina, ampak zelo močna in sunkovita in ravno zaradi utesnitve živcev lahko pride tudi do mravljinčenja ali izgube moči v mišicah. Tako da sem prepričan, da si ne želite tega čutiti celo življenje in zagotovo išias ne sme biti tisti krivec, da vi ne živite dovolj kvalitetno.išias

Da boste išias odpravili za vedno, naj vem povem, da je zdravniški poseg popolnoma varen, seveda je zahteven, saj je treba paziti na ostale živčne strukture, ampak bodite brez skrbi. To delajo samo strokovnjaki z zdravniškimi instrumenti in zagotovo išias poznajo do potankosti. Bistvo je to, da se po operaciji ne čuti bolečin ali pa se bistveno zmanjšajo. Zapleti so možni, ampak so resnično zelo redki, lahko pride do vnetja ali krvavitve, ampak je to res redek pojav. Išias je bolečina, ki ni dobrodošla in lahko se izognemo tako operaciji kot tudi bolečini, le vi boste morali za svoje zdravje narediti več, že kratek sprehod vam lahko zelo koristi in pomaga ter prežene išias daleč proč.