Kaj pomaga proti celulitu?

Ženske vsakodnevno celo življenje stremijo k temu, da so urejene in da izgledajo čim lepše, seveda pa si pri tem lahko pomagajo z različnimi preparati, ki jih danes ponuja ogromno drogerij in lepotnih centrov. Seveda pa se vedno znova pojavi isto vprašanja, kaj pomaga proti celulitu? Če imate težave z disciplino in sploh ne veste, kako začeti vojno, da celulit izgine, vam moram priporočiti ter zagotoviti, da je lepotni center Rehamed resnično pravi strokovnjak na tem področju.

LipomassageRehamed ponuja kar nekaj terapij, ki celulit oziroma pomarančno kožo spremeni v gladko in prožno. Vsekakor je zelo priporočljiva vadba  PowerPlate, kjer s pomočjo trenerja delata vadbe na plošči, ki ves čas vibrira in vam tako še otežuje delo, ampak so rezultati zagotovo vidni zelo hitro. Ta vadba celulit vsekakor izniči, poleg tega pa boste slej kot prej imeli lepše izoblikovano postavo in tudi vaše počutje bo več kot odlično. Celulit ni zaželen niti pri moških, vsekakor pa ga ženske sovražijo in celo življenje tarnajo okoli tega. Če vam vadba ne diši, se lahko odločite tudi za nekirurško liposukcijo, kjer se maščobne celice razbije in rezultati so vidni že po prvi terapiji, vendar vas moram razočarati, da kljub temu, da boste obiskali nekaj terapij, pri čemer bo celulit sicer odpravljen, a žal ne za večno, če ne boste odšli vsaj na kakšen sprehod in malo pazili pri hrani, saj je hrana ključnega pomena da nastane celulit.

Prav tako šport in zdrava hrana ne škodita zdravju, ampak ga kvečjemu zelo izboljšata, saj se ne boste zbujali več utrujeni in zagotovo boste bolj pozitivni, sproščeni in nasmejani.