Ionizator vode odličen za dehidrirane

Zakaj je življenjska tekočina pomembna? Je dovolj, če oseba spije dva decilitra brezbarvne življenjske tekočine na dan? Seveda ne. Velik je odstotek ljudi, ki na dan ne popijejo zadostne količine te tekočine, pri čemer kava, sok in gazirane pijače ne štejejo. Ti ljudje so kronično dehidrirani. Ta dehidriranost močno vpliva na njihovo zdravje in počutje. Pomanjkanje tekočine pomeni slabšo presnovo, zmanjšane kognitivne sposobnosti. Brez zadostne količine tekočine se telo ne more znebiti škodljivih snovi, ki jih človek vnaša v telo. Odlična rešitev za ljudi, ki ne želijo popiti dovolj tekočine na dan, je ionizator vode. Ta poskrbi, da zadostuje manjša količina tekočine. ionizator vode

Ionizator vode lahko vpliva na um

Na dan mora človek popiti vsaj dva litra življenjske tekočine, sicer nastopi dehidracija. Človek izloča tekočino na več načinov, in sicer s potenjem, skozi črevo in z urinom, tudi s pljuči. Še posebej, ko je zunaj vroče, človek še bolj izgublja tekočino. Nekdo, ki ne želi popiti veliko tekočine, bo želel ionizator vode, saj ta spremeni strukturo tekočine. Naprava spremeni strukturo tako, da zmanjša število molekul v vodnem skupku. S tem ionizator vode priskrbi tekočino, ki lažje od navadne pitne tekočine prodre v celice. Na ta način je telo hidrirano bolje. Na tak način vam ionizator vode omogoči, da lahko popijete manj tekočine in še vedno ohranite vitalno in hidrirano telo.

Ionizator vode za starejše in bolne

Več tekočine bodo morali popiti tisti ljudje, ki se veliko potijo. Med te lahko spadajo tudi ljudje, ki se veliko ukvarjajo s športom in se med aktivnostjo potijo. Ionizator vode je za športnike še posebej primeren, saj bo spremenjena tekočina povečala njihovo vzdržljivost in moč, v telesu bodo imeli več kisika. Posebej previdni morajo biti sladkorni bolniki, ki morajo paziti, da popijejo dovolj tekočine. Previdni morajo biti tudi starejši ljudje, saj naj bi izgubili občutek za žejo. Takšni se morajo zavestno odločati, da bodo čez dan popili zadostno količino tekočine. Pri nadzorovanju popite tekočine lahko pomaga ionizator vode. Če bo na vidnem mestu, vas bo redno opominjal, da je čas za kozarec tekočine.