Ionizator vode je fontana mladosti

Voda mnogim v Sloveniji pomeni tekočino, ki jo potrebujejo, a je samoumevna, saj je na voljo vsem, le pipo je treba odpreti. V primerjavi z območji, kjer voda ni varna za uživanje, je v Sloveniji pravi raj. Pa vendar si nekateri kljub temu da je voda povsod na voljo, kupujejo vodo v plastenki. Kupujejo jo prav zato, ker določene znamke obljubljajo čistejšo vodo. Voda iz domače pipe je varna in čista, za kar poskrbijo strokovnjaki, ki izvajajo monitoring vode. Bolje je, če ljudje poskrbijo, da pijejo obogateno vodo, dobljeno s pomočjo naprave ionizator vode. Slednji zagotovi vodo, ki je hkrati vir lepote, kot lahko preberete na spletni strani https://www.zurnal24.si/uporabno/ali-je-lahko-ionizator-vode-vasa-bliznjica-do-vecne-mladosti-324873.

Ionizator vode poživi in zavira staranje

Voda, ki hidrira telo, ga poživi in pomaga zavirati staranje, je res tekoče bogastvo. Takšno bogastvo je lahko v kozarcu vsak dan, če si priskrbite ionizator vode. Ljudje poleg zdravja in bogastva stremijo k lepoti in izgledu, ki je mladosten in sijoč od energije. Človek se z leti stara, kar se zgodi zaradi propadanja celic. V telesu so nestabilni delci, imenovani prosti radikali. Ti se želijo stabilizirati, zato drugim celicam jemljejo elektrone, in ko jim to uspe, celica, ki so ji vzeli elektron, začne propadati. To je razlog, da veliko mladost obljubljajočih snovi vsebuje antioksidante, delce z odvečnim elektronom, ki pomagajo upočasniti proces staranja. Poleg antioksidantov učinkovito upočasnjuje staranje ionizator vode.

Ionizator vode boljši od anti-age kreme

Alkalna voda, pretvorjena z napravo ionizator vode, naj bi bila ena od najbolj uspešnih snovi, ki upočasnjuje staranje in človeku, ki jo redno uživa, pomaga ohraniti mladosten videz, po katerem tako hrepeni. Strokovnjaki so skušali ugotoviti, kakšno zmožnost pospeševanja ali upočasnjevanja procesa oksidacije ima ta voda. Ugotovljeno je bilo, da ionizirana voda, ki je bazična, vsebuje veliko antioksidantov, ki s svojimi odvečnimi elektroni uspešno upočasnjujejo staranje na ravni celic. Te ne bodo propadale prav zaradi vnosa antioksidantov v telo, ki bodo prostim radikalom dali svoj odvečni elektron. Koristni učinki alkalne vode se ne končajo tu. Z uživanjem ionizirane vode bo telo bolj hidrirano.