Vabljeni v Hervis Maribor

Kadar  rabimo vse  potrebno za smučanje, fitnes, pohodništvo, tek, je  Hervis Maribor vsekakor ena najbolj zanimivih destinacij, kamor se zatečemo.  Najdemo ga v nakupovalnem centru Qlandia, Cesta proletarskih brigad 100 in v nakupovalnem središču Europark na Pobreški 18. Tukaj dobimo široko paleto športnih artiklov za fitnes, tek, pohodništvo, alpsko smučanje. V Hervisovih trgovinah v Mariboru dobimo  tudi mamljive ponudbe modnih oblačil v športnrm in »casual« stilu.

Za jutranje in večerne sprehode in tek v naravi dobimo v Hervisu Maribor športno obutev po ugodnih cenah priznanih in kakovostnih blagovnih znamk: Puma, Adidas in Nike.

Možna pa je tudi brezplačna včlanitev v hervisov športni klub. Članstvo v HERVIS SPORTS CLUB vam prinese 4% letni bonus, ter druge, ekskluzivne ugodnosti za člane HERVIS SPORTS CLUB-a. Tako dobivate tudi brezplačne e- novice. Kadar ne želite več novih informacij  v zvezi z aktivnostmi in ugodnostmi hervisovega športnega kluba, se od njih enostavno odjavite po elektronski pošti sportsclub@hervis.si  ali po pošti na naslov Hervis d.o.o., Šmartinska 152 g, 1000 Ljubljana, s pripisom »Hervis SportsClub- odjava Hervis Maribor se zavezuje, da bodo vaši osebni podatki  v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. RS, št. 66/04 in 113/05) uporabljani le zgolj znotraj koncerna Hervis v EU, tretjim osebam se posredujejo podatki le za aktivnosti, ki so povezane s klubom.