Grafično oblikovanje Mint colibri

Ste strokovnjak na svojem področju ali pri svojem delu, toda trg vas še ne prepoznava kot podjetje, vredno zaupanja, strokovnosti, urejenosti? Čas je, da razmislite o prenovi ali pa popolnoma novi celostni grafični podobi vašega podjetja.

Mint colibri je pravi naslov za vas. Strokovnjaki za grafično oblikovanje bodo posebej za vas oblikovali elemente vizualnega komuniciranja, da boste s ponosom in dvignjeno glavo hodili med ljudmi. S strokovno grafično oblikovanimi tiskovinami vašega podjetja, kamor sodijo v prvi vrsti poslovne vizitke, pisemske ovojnice, dopisni obrazci, embalaža, koledarji, letaki, reklamne tiskovine idr. boste trgu posredovali jasno sporočilo – da ste resni pri svojem delu, da spoštujete potencialne odjemalce ter da niste muha enodnevnica med ponudniki.

Prvi vtis je vizualni, sledi mu vaše profesionalno delo – in že imate v rokah zmagovalno kombinacijo, ki vas bo ponesla na konkurenčni trg, kjer boste izstopali ne le po vsebini, temveč tudi po celostnem izgledu – edinstveni grafični podobi. Zaupajte grafično oblikovanje podjetju Mint colibri!