Funkcionalnost L’Angelica komarček čaja

Vedno več ljudi si želi, da bi živeli čim bolj naravno, da bi jedli čim bolj naravno hrano oz. tako imenovano bio hrano. Enako je tudi pri preventivnem preprečevanju in / ali blaženju različnih bolečin in bolezni. Prav v ta namen je podjetje L’Angelica naredilo L’Angelica čaj komarček, ki ima glavne funkcije, da podpira apetit, izločanje in prebavo.

KomarčekL’Angelica čaj komarček se pripravlja iz trajnega zelišča, katerega domače okolje so sredozemske pokrajine, kjer so zaradi te rastline širne doline obarvane z dežniki komarčka, ki so polni rumenih cvetov. To podjetje si je pri pripravi tega čaja pomagalo z recepti iz starodavne antike, kjer so med drugimi tudi stari Egipčani, ki so komarček, zaradi njegovih karminativnih lastnosti, uporabljali za odpravljanje črevesnih plinov, s čimer je tako pripravljena topla pijača pomagala podpirati prebavo in ublaževala občutek napihnjenosti.

Po ljudskem izročilu velja, da komarček pomaga tudi pri nastanku mleka v času dojenja, hkrati pa zaradi osvežilnega okusa izredno dobro deluje na grlo. Komarček ima zelo aromatski sadež, ki je izredno bogat z eteričnimi olji, katera imajo zelo podoben okus kot sladki koren, s čimer čaj komarček postane zares fantastičen napitek, ki vas popelje v trenutke prijetnega počutja.

Torej, ta čaj ima ogromno funkcij, ki izvirajo iz starodavnih antičnih časov in je zelo primeren za vse ljudi, ki si želijo čim bolj zdravega in naravnega življenja ter ki ne želijo umetnih stvari, oz. vsaj čim manj umetnih, v svoji kuhinji oz. pri vsakodnevnih obrokih.