Filter za plin za predelavo in refineracijo zemeljskega plina

Filter za plinVemo, da surovi plin za svojo predelavo in refineracijo potrebuje ustrezen filter za plin. Predelava in refineracija sta potrebni, še preden se surovi plin pripelje do končnega uporabnika. Načrpani zemeljski plin namreč vsebuje številne trdne delce, vodikove sulfide, sluzi, olje ter ostale onesnaževalce. Odstranimo jih lahko samo s primerno filtracijo, še preden plin dospe do kemičnih obdelav in črpalk, torej kompresorjev. Pred črpalko se postavi ustrezen filter za plin trdih delcev, za črpalko pa filter za plin, ki ga imenujemo separator. Ta odstrani še vse morebitne oljne aerosole, ki nastanejo zaradi kompresorja.

Standardna učinkovitost odstranjevanja težko ulovljivih onesnaževalcev

Za industrijo je filtracija zemeljskega plina predpisana standardno z učinkovitostjo odstranjevanja ali zajemanja težko ulovljivih onesnaževalcev. Ti so veliki od 0,3 do 1 mikrona. Filtrirni medij mora vsebovati veliko površino. Ta zagotavlja filtru dovolj dolgo življenjsko dobo, prav tako tudi dovolj velik pretok. Učinkovit filter vložek ima nagubano membrano, ki je narejena iz številnih kakovostnih materialov. Prav tako ima jekleno ojačitev in aluminijaste končnice.

Podjetja vrhunskih filtrov za plin

Filter za plin mora biti kakovosten. Le tak je dovolj učinkovit, da svoje delo opravi tako, kot je potrebno. Mnoga podjetja nam ponujajo filtre za plin vrhunskih proizvajalcev. Eno od takih svojo ponudno ponuja tudi na svojih spletnih policah. Na njih lahko izbiramo med številnimi filter vložki, separatorji in kombiniranimi separatorji za filtracijo zemeljskega plina.

Za še boljšo predstavitev vseh vrst filtrov, ki nam jih omenjeno podjetje ponuja, nam na svoji spletni strani podjetje ponuja številne realne fotografije, s pomočjo katerih lahko vidimo, kako vrhunski filtri izgledajo in kako delujejo. Poleg besedilne ter slikovne predstavitve so nam na spletni strani podjetja ponujene tudi cene za filtre, ki so v primerjavi s celotnim trgom najnižje. Podjetje lahko obiščemo tudi v njegovih fizičnih prostorih, za vsa dodatna vprašanja pa nam je na voljo telefonska številka podjetja ali naslov spletne pošte.