Fantovske hlače za prosti čas in za v šolo

Dečki potrebujejo za šolo, prosti čas in druge priložnosti kakovostne, modne, udobne in dobro pralne fantovske hlače, ki so na voljo v različnih materialih, krojih, barvah, vzorcih in dodatkih. Vedno bolj priljubljene za vsakodnevno nošenje pa so tudi športne trenirke.

gap

Na spletni strani https://www.gap.si/sl/gap/hlace-gap-2598 si lahko ogledate različne kroje za platnene in elegantne fantovske hlače iz bombaža in elastana v enobarvnih vzorcih, z ravnimi ter nekoliko stisnjenimi hlačnicami ob gležnjih ter različno všitimi žepi na sprednji in zadnji strani blaga.

Fantovske hlače iz gladkega bombažnega platna

Gladko bombažno platno je kakovosten material, zato tudi rečemo, da so to platnene fantovske hlače, ki imajo bolj raztegljiv pas brez zapenjanja in koničast kroj hlačnic, ki so pri gležnjih nekoliko stisnjene. Platneni kos oblačila z mehko jersey podlogo je idealen za v šolo in prosti čas, saj ima tudi izdelane modne prešite detajle in stranske žepe.

Udobne fantovske hlače za športne aktivnosti

fantovske trenirke

Trenirke so idealen kos oblačila za dečke, ki so športno aktivni in se veliko gibljejo. Vendar pa so mehke podložene športne fantovske hlače s sproščenim krojem čez boke in stegna in različnimi potiski primerne tudi za v šolo in prosti čas, saj so trenutno modni modeli, ki so v gležnjih stisnjeni s trakom, prešiti na kolenih in imajo zapenjanje na okrasno vrvico. Lahko imajo našite tudi žepe na stranskem delu hlačnic.

Elegantne fantovske hlače za v šolo

elegantne fantovske hlače

Bolj elegantni in klasični modeli imajo izdelan skrit in nastavljiv pas ter imajo običajno ravne hlačnice, ki pa jih je mogoče zavihati na robovih in ustvariti želeno dolžino. Zapenjanje je na gumbe in zadrgo, večinoma pa so elegantne fantovske hlače izdelane iz bombaža v gladkem tkanju in nekaj elastana za elastičnost, zato tudi dajejo bolj klasičen videz, ki je primeren za v šolo. Hkrati imajo srednje visok pas in so bolj udobne čez boke in stegna.